Alanya'da Fığla Mahallesi, Hacıgökmen Apartmanı'nda Suriyeli kadın keserle saldırdı | GÜNDEM
DOLAR

32,3173$% 0.2

EURO

35,1298% -0.02

STERLİN

41,0653£% 0.1

GRAM ALTIN

2.292,47%0,67

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,29

a

Alanya’da Fığla Mahallesi, Hacıgökmen Apartmanı’nda Suriyeli kadın keserle saldırdı, Kedileri öldürdüğü iddia edilen Suriyeli kadının sınır dışı edilmesi için kampanya başlatıldı.

Daha öncede hayvanları öldürdüğü iddia edilen kadının tepki gösterenlere sizi döverim tehditlerin ‘de bulunması ise kameralara yansıdı.

APARTMANIN kapıcısı olduğu bildirilen kadının elinde keserle apartman bahçesindeki kedileri kovaladığı görüntülendi. Kadın, görüntüyü çeken apartman sakinine de saldırdı ve yaraladı. Kadının elinde keserle apartman sakinlerine tehditler savurduğu görüldü. Bu görüntüler hayvanseverleri ve vatandaşları ayağa kaldırdı. Suriyeli kadın hakkında yasal işlem başlatıldı.

APARTMANIN kapıcısı olduğu bildirilen kadının elinde keserle apartman bahçesindeki kedileri kovaladığı görüntülendi. Kadın, görüntüyü çeken apartman sakinine de saldırdı ve yaraladı. Kadının elinde keserle apartman sakinlerine tehditler savurduğu görüldü. Bu görüntüler hayvanseverleri ve vatandaşları ayağa kaldırdı. Suriyeli kadın hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: yenialanya

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’de Deprem, Cem Küçük için skandal Kıbrıs tatili görüntüleri!

HIZLI YORUM YAP