Aktroller Akpartiyi ve Cumhur İttifakını Tehlikeye Sokuyor | GÜNDEM
DOLAR

32,4947$% -0.19

EURO

34,9861% 0.36

STERLİN

40,6891£% 0.25

GRAM ALTIN

2.437,73%0,62

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a

Aktroller Akpartiyi ve Cumhur İttifakını Tehlikeye Sokuyor

Uzun zamandır kaleme almak istediğim ama fırsat bulamadığım için sizlerden özür dilerim. Yaklaşık bir hafta önce youtube üzerinden yapılan yayında dile getirdiğimiz bazı olaylar vardı. Bunları ufak bir şekilde uyarmak istedik çünkü kimse devletten üstün değildir. Devletin amacı bağlı olduğu toprak ve dünyanın neresinde olursa olsun Türk vatandaşına ve islama sahip çıkmaktır. Fakat birileri bu tüm süreci elleriyle kaosa sürükleyerek adeta halkı ve toplumu kavgaya tutuşturuyor. Biz tüm bu süreci kimlerin ne maksatla yaptığını biliyoruz daha doğrusu halkında bildiğini ” bilinçli ” kişilerin bununla birlikte hem fikir olduğunu biliyoruz.

Aktroller Kimdir?

Mevcut hükumet sistemini savunan, para karşılığı panellere eklenen, binlerce sahte hesabın takip ettiği, algı ve operasyonları whatsapp ve telegram grupları içinde yürüten ekiptir. Ak trol denmesinin sebebi ise toplum nezdinde bu şekilde lanse edildiğini bildiğimiz için söyleniyor., yoksa Akparti ve ortağı olan MHP için asla söz söylemek bizlerin haddi değildir. Milyonlarca seveni olan iki partide ülkemizin en değerli partileri arasındadır.

Aktrolleri Yönetenler Kimler?

Bununla ilgili bir çok içerik olsa da ben kendi adıma Milli istihbarat teşkilatının tüm bu olaylardan haberdar olduğunu ve içlerinde olduğunu düşünüyorum. Fakat aktrollerin asıl amacı kendilerini kurtarmak ve zalim, dolandırıcı, gafil, müşrik olan fetö ele başının hemen ardından ortaya çıktıklarını hepimiz biliyoruz, lakin olay bunla ilgili değil bunu örnek vererek yazmak istiyorum çünkü herkes unutsa da arşiv kayıtları asla unutmaz.

Bir çok hacker grubu içinde bulunan ekip liderleri ve çetelere milyonlarca destek çıkıldığı iddia edilmektedir.

Bu trol gruplarının tüm ülkedeki her partide olması ise korkunç bir sistemin gelişmesine sebep oluyor, devleti ve devlet adamını ya halkından uzaklaştırıyor yada çare bulamayan halk devletine isyan etmeye başlayacaktır. Önlem şart!

Vikipedi’de şöyle bir açıklama olması bizleri ve bu güzel ülkeyi ne hale soktuğunun en büyük kanıtı aslında,

Aktroller, Türkiye’de Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından yönetildiği iddia edilen devlet destekli anonim internet siyasi yorumcuları ve trolleridir. 2015 yılında Aktrollerin doğrudan devlet tarafından finanse edildiği, devlet destekli internet trollerinin çoğunun 20-25 yaşları arasında olduğu doğrulandı.

devlet trollerle yönetilmez!

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erol elbasan tutuklansın sosyal medyada gündem oldu!

HIZLI YORUM YAP