AKP'li Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Türkiye'yi Rezil Etti! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

AKP’li Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Türkiye’yi Rezil Etti!

AK partili Tuzla belediye başkanı Türkiye’yi rezil etti ünlü F1 pilotuna tepki veren Belediye başkanı dünyaya rezil oldu. Yapmış olduğu davranışla Türkiye’yi rezil eden Belediye başkanına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi, bir eleştirmediğin o kalmıştı saol rezil ettiğiniz için dedikleri görüldü

 

AKP’li Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’dan F1 pilotu Hamilton’a tepki: “Bak işine kardeşim”

Mercedes pilotu Hamilton, İstanbul Park zeminini ağır dille eleştirmişti. Hamilton’un eleştirisine AKP’li Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan cevap geldi.

Türkiye GP’sinin ilk antrenmanları 15. ve dördüncü sırada tamamlayan Formula 1’in ünlü ismi Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, İstanbul Park’ın yeni zeminini eleştirdi.

Hamilton, “Dürüst olmak gerekirse bugünümüz rezalet geçti. Bilmiyorum neden… Çünkü burası mükemmel bir pist ve zemini yeniden asfaltlarken milyonlar harcadılar, farkındayım burada uzun süre boyunca yarışmadık, ancak bu kadar çok para harcamak yerine belki de temizlemek yeterli olabilirdi” dedi.

“BAK İŞİNE KARDEŞİM”

Hamilton’un asfaltı eleştirmesine AKP’li Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan cevap geldi. Yazıcı, ” @LewisHamilton bak işine kardeşim” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı yeni üyelerin katılım töreni MHP ve AK partiyi korkudan kalabalık!

HIZLI YORUM YAP