Akparti Karıştı FETÖ ile kol kola yürüdük | GÜNDEM
DOLAR

32,5693$% 0.26

EURO

34,7621% -0.05

STERLİN

40,5406£% -0.2

GRAM ALTIN

2.491,04%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.256,00%0,14

a

Akparti Karıştı FETÖ ile kol kola yürüdük

AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil katıldığı bir TV programında bir itirafta bulundu. FETÖ ile bizler kol kola yürüdük diyen Emre Cemil Ak partiden istifa etti.

Kemalist Darbecileri ve Fetö Bir Birine Kırdırdık

Farklı sözleri ile siyaset gündemin de FETÖ siyasi ayağı tartışılırken ortaya çıkan tablodan Akparti ve Başka Cumhurbaşkanı konudan son derece rahatsız olduğu bildirildi. Diğer partilerin ise Akparti yönetimine bu bir itiraftır demek ki bunca askerin tasfiye edilmesine seyirci kaldınız, darbecilere kucak açtınız sözleri siyasi arenayı karıştırdı.

CHP bu bir itiraftır konunun derhal gereği yapılmalı sözleri mecliste sert tartışmalar doğacağı ve ilerleyen zamanlar da Akparti ve Cumhur ittifakının birlikteliğini boza bileceği konuşuluyor.

FETÖ Terör örgütü 2001 yılında Mustafa Kemal Atatürk için karalama kampanyası başlamış ve askeri istihbarat raporlarında dikkat edilmesi gerektiği gençlerin yalan belgelerle tuza düştüğü konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken. Seçim zamanında bu tür konuşmaların akpartiye büyük zarar vereceği konuşuluyor.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Erdoğan yeni kararları duyurdu

HIZLI YORUM YAP