Akıllı Cavuş twitter hesabı askıya alındı, Ak Partili Mücahit Birinci'ye ait olduğu iddia edilen yazışmaları ifşa etmişti! | GÜNDEM
DOLAR

32,4894$% -0.19

EURO

34,9496% 0.29

STERLİN

40,6435£% 0.16

GRAM ALTIN

2.435,99%0,55

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Akıllı Cavuş twitter hesabı askıya alındı, Ak Partili Mücahit Birinci’ye ait olduğu iddia edilen yazışmaları ifşa etmişti!

Akıllı Cavuş twitter hesabı askıya alındı, Ak Partili Mücahit Birinci’ye ait olduğu iddia edilen yazışmaları ifşa etmişti!

Akıllı Cavuş twitter hesabı askıya alındı, Ak Partili Mücahit Birinci’ye ait olduğu iddia edilen yazışmaları ifşa etmişti! Ak Partinin önemli isimleri arasında olan Mücahit Birinciye ait olan mesajların paylaşıldığı iddia edilmişti.

Konuyla alakalı ise Ak parti henüz bir resmi açıklama yapmazken, Birinciye sahip çıkılmaması ise Ak partiden atılacağını yorumları yapılmasına sebep olmuştu.

Akıllı Çavuş isimli sosyal medya hesabı ise mesajlar ve videolar paylaştıktan sonra, gündem olmuş ve sonrasında hesap askıya alınmıştı. Hesabın Ak partili Mücahit Birinciyi’ye yönelik otel, yazışma ve bazı videoları yayınladığı görülmüştü.

Hesabın Sedat Peker’e yakın isimlerden birisine ait olduğu iddia ediliyor.

Konuyla alakalı gereken inceleme emniyet ve Savcılığın takibi sonrası verilecek karar ile belli olacak.

https://www.baykushaber.com/haber/mucahit-birinci

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker’in Osman Kavala açıklamasını paylaştı: Casus Kavala mı, akıl ermiyor!

HIZLI YORUM YAP