Ak partinin Küçük ortağı yine zillet dedi! Ak partili bazı vekiller rahatsız oldu! | GÜNDEM
DOLAR

32,5927$% 0.34

EURO

34,8102% 0.18

STERLİN

40,4208£% -0.5

GRAM ALTIN

2.508,39%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak partinin Küçük ortağı yine zillet dedi! Ak partili bazı vekiller rahatsız oldu!

Ak partinin Küçük ortağı yine zillet dedi! Ak partili bazı vekiller rahatsız oldu!

Ak partinin küçük ortağı MHP Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili konuştu, daha önce hiçbir zaman aday olmayan Devlet bahçelinin değerledirmeli sosyal medya’da şu şekilde karşılandı, Devlet bahçeli neden hiçbir zaman aday olmadı? Sorusuna henüz Devlet Bahçeli açıklama yapmadı.

Devlet bahçeli iyi parti ve CHP’ye yine zillet ittifakı dedi, daha önce Cumhurbaşkanı İYİ Parti için yerli ve milli demişti. Söylediği söz ile yine günceme gelen Bahçelinin konuşması Ak partili vekillerinin bir çoğunu rahatsız etti,  Ak parti İYİ Parti ile seçimde güç birliği yapmak istediğini daha önce belirtmişti, seçmende bu yönde olumlu tepkiler vermişti, Devlet bahçelinin ilerlemiş yaşının ve eskisi gibi siyasi olarak bir projede hiç yer almaması seçmenin ona küstürdüğü konuşuluyor.

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşmasını, “Çok müjdeli bir konuşma oldu. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu anlaşıldı.” diye değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin tümü üzerindeki görüşmelerde söz alarak Genel Kurula hitap etti.

Bahçeli, Genel Kurula verilen arada kuliste gazetecilerin konuşmayı nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine, “Çok müjdeli bir konuşma oldu. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu anlaşıldı.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’deki tacizlere susan kadınlara akıl vermeye kalktı

HIZLI YORUM YAP