AK Partili Yazar duyurdu: Bebek Katili Abdullah Öcalan'a görüşme izni verilecek iddiası! | GÜNDEM
DOLAR

32,5456$% -0.02

EURO

34,9279% 0.05

STERLİN

40,6699£% 0.19

GRAM ALTIN

2.430,40%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.084,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • AK Partili Yazar duyurdu: Bebek Katili Abdullah Öcalan’a görüşme izni verilecek iddiası!

AK Partili Yazar duyurdu: Bebek Katili Abdullah Öcalan’a görüşme izni verilecek iddiası!

AK Partili Yazar duyurdu: Bebek Katili Abdullah Öcalan’a görüşme izni verilecek iddiası! Ak partinin yazarlarından olan Abdülkadir Selvi’nin köşesine taşıdığı yazı sosyal medyada geniş yer buldu.

Abdülkadir sevinin Öcalan ile görüşme izni verileceği iddiası ortaya atıldı.

Konuyla ilgili MHP açıklama yapmazken, sosyal medyada bir çok kişi her seçim Öcalan üzerinden siyaset yapılmaya çalışılıyor, teröristler ile pazarlık olmaz diyerek Ak parti ve MHP’ye tepki gösterdi..

elvi, Öcalan’ın bir yakınıyla görüşmesine izin verileceğini ifade etti.

Selvi’nin “Öcalan’a görüş izni verilecek” başlıklı yazısından bir bölüm şöyle:

“Bu isim kardeşi Mehmet Öcalan da olabilir, halen HDP Şanlıurfa Milletvekili olan Ömer Öcalan da İmralı’ya gidebilir. Öcalan’ın görüşmesine bir defalığına mı izin verilecek yoksa bu belirli aralıklarla devam mı edecek, orasını bilmiyorum. Ama önemli olan bu görüşmeden ne çıkacak? Öcalan, Kandil’e ve HDP’ye bir mesaj gönderecek mi?

‘YENİ BİR ÇÖZÜM SÜRECİ ÇALIŞMASI YOK’

Öcalan’la görüşme konusunu yazınca hemen AK Parti yeni bir çözüm süreci mi başlatıyor şeklinde tartışmalar başlatılabilir. Ama peşin olarak söyleyeyim ki öyle bir çalışma da yok, ben de öyle bir izlenim edinmedim. Yeni bir çözüm süreci başlatılıyor şeklindeki tartışmalar maksadını aşan tartışmalar olur. Zaten Öcalan, Kürt sorunu diye yazarken en çok endişe ettiğim nokta bu oluyor. Hemen birileri alıyor, iktidar yeniden çözüm süreci başlatıyor diye başka bir yerlere taşıyor. Öcalan’a tecrit uygulandığı iddiasıyla PKK-HDP’nin yarattığı gerginliğe son vermek için ailesinden birisiyle görüşmesine izin verileceği söyleniyor”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AR-G Araştırma: MHP baraj sınırında, Ak Parti yüzde 30’un altında!

HIZLI YORUM YAP