Ak Partili Mahir Ünal'ın açılış hezeyanı: Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz! Boş kaldı medyan! | GÜNDEM
DOLAR

32,3690$% 0.15

EURO

34,9991% -0.25

STERLİN

40,9905£% 0.22

GRAM ALTIN

2.322,21%0,13

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,10

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Mahir Ünal’ın açılış hezeyanı: Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz! Boş kaldı medyan!

Ak Partili Mahir Ünal’ın açılış hezeyanı: Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz! Boş kaldı medyan!

Ak Partili Mahir Ünal’ın açılış hezeyanı: Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz! Boş kaldı medyan! Ak partinin birden fazla defa açıldığı iddia edildi. Mahir Ünal ve çiftçi arasında olan sözlü tartışma kameralara yansıdı..

“Sayın Bakanım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde beş yüz zam geldi” diye bağırdı.

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı. Ancak açılışa az sayıda Elbistanlı katıldı. Bu duruma tepki gösteren Ünal, “Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar herhalde bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar” dedi. Açılışa katılan bir vatandaş, Ünal’a, “Sayın Bakan’ım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam” diye seslendi.

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Törende konuşan Ünal, açılışa az sayıda kişinin gelmesine tepki göstererek, “Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar herhalde bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar. Hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet başkan” diye konuştu.

Bir yurttaş, Ünal’a, “Sayın Bakan’ım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam” diye seslendi.

Ünal ise “Hepsini çözeceğiz, bak hepsini, sakin. Bugüne kadar bütün bu sorunları, bugüne kadar… Konuşmamı bitireyim konuşacağız. Kaç yaşındasın amcam” diye cevap verdi.

ÇİFTÇİDEN TEPKİ

Bu sırada alanda bulunan bir çiftçi Ünal’a, “Sayın Bakanım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde beş yüz zam geldi” diye bağırdı.

AKP Grup Başkan Vekili Ünal da vatandaşa “Hepsini çözeceğiz, hepsini çözeceğiz. Bütün bu sorunları çözeceğiz. Konuşmamı bitireyim, konuşacağız” cevabı verdi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alparslan Türkeş’in Oğlundan Bahçeli’ye: Mykonos adasından topladığın parlak oğlanları gönderip!

HIZLI YORUM YAP