Ak Partili Hilal Kaplan: Ülkemizde de Altaylı gibi İslam düşmanları çok | GÜNDEM
DOLAR

32,5351$% 0.24

EURO

34,7801% 0.11

STERLİN

40,6347£% 0.4

GRAM ALTIN

2.492,13%1,23

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%0,49

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Hilal Kaplan: Ülkemizde de Altaylı gibi İslam düşmanları çok

Ak Partili Hilal Kaplan: Ülkemizde de Altaylı gibi İslam düşmanları çok

Ak Partili Hilal Kaplan: Ülkemizde de Altaylı gibi İslam düşmanları çok, Gazeteci Altaylı ile kavgaları bitmeyen Ak partili Hilal Kaplan saçma sabah açıklamalar yapmaya devam ediyor, Hilal kaplan Fatih Altaylı için İslam düşmanı dedi!

Sabah yazarı Hilal Kaplan, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Fatih Altaylı‘yı eleştirdi. Kaplan, son iki gündür Mesut Özil‘le ilgili yazdığı yazılarla gündemde olan Altaylı’yı hedef alarak, “Mesut, bir Müslüman olarak Alman faşizminden yaka silkerek ülkemize geldi. Ama ülkemizde de Fatih Altaylı gibi İslâm düşmanları çok” dedi.

Dün ve bugün yazdığı yazılardaki Mesut Özil hakkındaki sözleriyle dikkati çeken Fatih Altaylı’ya Hilal Kaplan’dan tepki geldi. Altaylı’nın, Özil’in cuma günleri attığı tweet’ler hakkında yazdığı yazıya ilişkin sosyal medyadaki tepkilere katılan Kaplan, “Mesut, bir Müslüman olarak Alman faşizminden yaka silkerek ülkemize geldi. Ama ülkemizde de Fatih Altaylı gibi İslâm düşmanları çok. Medyada belki Altaylı’yla karşı en net mücadele veren isim olarak söylüyorum: Mesut’un yanındayız” diye yazdı.

Ak Partili Hilal Kaplan: Ülkemizde de Altaylı gibi İslam düşmanları çok

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

Eski ABD Başkanı Donald Trump’la ile ilgili gündeme oturan haber

HIZLI YORUM YAP