Ak Parti'de yumruklu kavga Mehmet Altun ile Ergün Taşçı Ordu'da kavga etti! | GÜNDEM
DOLAR

32,3708$% 0.15

EURO

34,9759% -0.3

STERLİN

40,9717£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,25%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Parti’de yumruklu kavga Mehmet Altun ile Ergün Taşçı Ordu’da kavga etti!

Ak Parti’de yumruklu kavga Mehmet Altun ile Ergün Taşçı Ordu’da kavga etti!

Ak Parti’de yumruklu kavga Mehmet Altun ile Ergün Taşçı Ordu’da kavga etti! Konuyla ilgili ajanslara geçen bilgilere göre bir çok kişinin olaya şahit olduğu konuşulurken, tekme, yumrukların ve tehditlerin havada uçuştuğu iddia edildi!

Kavganın sebebin ise Ordu’da yapılacak olan açılışla ilgili olduğu iddia edildi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu’ya yapılacak tesislerin protokol töreni öncesinde tek me yumruklu kavgada ak partide gergin anlar yaşandı. 152 milyon liralık yatırımından çok milletvekili ile Özel Kalem Müdürünün kavgası damga vurdu.

Kavganın ise başlangıçta ilk önce sözlü tartışma ile başladığını daha sonra ise ikilinin yumruklar ile bir birine saldırdığı ve çevrede bulunan isimlerin ikiyi güçlükle ayırdığı iddia edildi.

Bu İlk Kavgaları Değilmiş!

Daha öncede belediye binasında kavga eden  isimler için Ak partinin nasıl bir önlem alacağı merak edilirken, kavgadan sonra Belediye Başkanı Hilmi Güler’in olmaması dikkat çekerken, Güler sosyal medya hesaplarından yatırımlarla ilgili hiç bir paylaşım yapmadı.

 

Olay bitince de tören yapıldı. Ancak törene Belediye Başkanı Güler ile Altun’un katılmayarak yaşananları protesto ettiği ileri sürüldü. Ergün Taşçı’nın sosyal medya hesabından programla ilgili yaptığı paylaşımlarda Belediye Başkanı Hilmi Güler’in olmaması dikkat çekerken, Güler sosyal medya hesaplarından yatırımlarla ilgili hiç bir paylaşım yapmadı.

DAHA ÖCEDE KAVGA ETMİŞLER

Milletvekili Ergün Taşçı ile Mehmet Altun arasında geçen yıl Temmuz ayında Ordu’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ziyareti sırasında belediye binasında tartışarak kavga ettikleri iddia edildi.

MÜDÜRE AKP MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU’DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Özel Kalem Müdürü olan Mehmet Altun’a daha önce de AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, kentte yayın yapan yerel bir radyoda katıldığı programda tepki göstermişti.

Başkan Güler’i ve Özel Kalem Müdürünü eleştiren Gündoğdu, “Özel Kalem Müdürleri Ordu’ya müdahale edemez, etmemeli. Ordu’ya şekil veremez, vermemeli. Yani Büyükşehir Belediye Başkanının Özel Kalem Müdürü dışarıdaki devlet memuruna müdahale etmeyecek. Özel Kalem Müdürü arkasına birilerini alarak Ordu’daki bürokrasiyi dizayn etmeye kalkışırsa bu iş olmaz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler Bey müdahale etse itiraz etmeyeceğim. Bizim büyüğümüz, ağabeyimiz diyeceğim. Sayın Güler müdahale etmiyor, Özel Kalem Müdürü müdahale ediyor. Daha derinlere girmeyelim. Ama hiç kimse merak etmesin, çözülecek. Bunların hepsi çözülecek” diye konuşmuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli şekilde ölen Nadira Kadirova’nın avukatı açıklama yaptı!

HIZLI YORUM YAP