Ak Parti ve MHP'yi bekleyen tehlike! | GÜNDEM
DOLAR

32,3387$% 0.24

EURO

35,1210% -0.12

STERLİN

40,9641£% -0.2

GRAM ALTIN

2.309,21%1,41

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,19

a

Ak Parti ve MHP’yi bekleyen tehlike!

Ak Parti ve MHP’yi bekleyen tehlike!: Uzun yıllardır davulun Ak partinin sırtında olduğu ve tokmağı da  başkasının elinde olduğunu görüyoruz, birleşmiş milletler kanununa göre bir ülkede devlet adamı zulm ederse birleşmiş milletler oraya müdahale edebilecek bunun olması içinde o ülkede bir zulm olması ve halkın bölünmesi lazım tıpkı Suriye gidi, tıpkı ırak gibi ve gelecek ‘de olan İran gibi değil mi? Tıpkı daha dün kendi halkını zenginleştiren yemeyip yediren Kaddafi gibi oysa Türkiye’ye e fazla desteği ‘de o vermişti..

AK Troller yedi yirmi dört ana avrat, din iman bırakmadığı diğer karşısında ola partililere hakaret ediyor, kimse sormuyor? Bunu gören seçmen ise Ak partiden ve seçmeninden nefret ediyor, Ak partili seçmen diğer partilerden zaten nefret ediyor, dinsiz ediyor, kafir ne ararsan var, peki bu kime yarar sağlıyor?

Kimseye!

Ama birileri bunun o kadar çok olmasını istiyor ve arzuluyor ki Türkiye’den intikam alınıyor, Türk tarihinden coğrafyasından ve insanından intikam alıyor birileri..

Maalesef bunu da Ak partinin adını kullanarak yapıyorlar gerçi bu yazı ‘da tarihin tozlu sayfalarına gider ama..

Sonda söyleyeceğim işimdi söylemem gerek, bu sistem değiştikten sonra var ya o tarikat ve cemaat içinde olanlar insan içine çıkmayacak hale gelecek kafalarını kaldıramayacaklar dinlerinden değil cahilliklerinden dolayı..

Ama asıl tehlike halkın bir şekilde ayaklanması olur o zaman ise zaten Avrupacında sevmediği bu Türkiye planı işler ve müdahale ederler. Savaşarak mı? tabi ki hayır savaşmadan çünkü Türkiye’nin savaşacak gücü yok, askeri ‘de yok. Olması için 20 yıla ihtiyaç var o da iyi bir yönetim ile.

Dolayısı ile Bu ikili siyasi çatışmalar elbette olur ama eskiden halk ak partiye oy vermeyeceği zaman hain, kafir denmezdi şimdi bular dini kullanarak bunu söylüyor karşı seçmende aynı şekilde cevap veriyor.

Ak partili bakkaldan alış veriş yapmıyor diğer seçmen

Aynı şekilde Ak partili de diğer seçmenden alışveriş yapmıyor neden mi? ee ne olmasını bekliyordunuz..

Önlem alınması gerek yoksa bu halk ilk fırsatta bir birini yemek için yumruklar sıkılı bekliyor, sosyal medyada olanlara bakmak yeterli.

Bu şerefsiz sahte hesapların hangi partiden olursa olsun tutuklanıp ömür boyu hapis yatmalı. BURASI sosyal medya üzerinden insanların dinsiz edileceği veya hain edileceği ülke değil, ülkeyi Ortadoğu ülkesi yapmayan çalışan ihvancı terörist kafalardan uzak durmak en mantıklısı.

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Muharrem İnce İstifa Edecekmiş CHP’den

HIZLI YORUM YAP