Ak Parti ve Diğer Siyasi partiler Mehmet Boynukalın 'dan Rahatsızdı ne kadar haklı oldukları anlaşıldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5600$% 0.24

EURO

34,7851% 0.02

STERLİN

40,5409£% -0.19

GRAM ALTIN

2.489,36%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.253,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Parti ve Diğer Siyasi partiler Mehmet Boynukalın ‘dan Rahatsızdı ne kadar haklı oldukları anlaşıldı!

Ak Parti ve Diğer Siyasi partiler Mehmet Boynukalın ‘dan Rahatsızdı ne kadar haklı oldukları anlaşıldı!

Ak Parti ve Diğer Siyasi partiler Mehmet Boynukalın ‘dan Rahatsızdı ne kadar haklı oldukları anlaşıldı! Malum Mehmet Boynukalın gece saatlerinde mesajını görmeyen kalmadı. Ak parti son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile alanı olmayan olaylarla mesaj atması üzerine görevden alması ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkardı, tabi ki burada millet ittifakının hakkını yememek lazım ilk tepkiyi onlar göstermişti.

Mehmet Boynukalın’a destek ise sadece Ak Troller isimli ne olduğu belirsiz sahte hesaplardan ve pelikancı denen diğer hesapların yanı sıra Eski fetö PYD destekçisi hesaplardan geliyor.

Bana göre bu trollerin artık suyu ‘da ısındı ve operasyon şart, sağına soluna Erdoğan’ın resmini koyup Erdoğancı gibi görünen bu hesapların geçmişleri parlak değil, hepsinin bir şekilde fetö terör örgütüne bağlı oldukları açık.. ya TSK kumpasında gülen denen namussuz kişiye destek olun sonrasında darbeden sonra herkes tarafını değiştirmiş bir anda Erdoğancı olmuş, malum medya görmezden gelmeye devam etsede bu hesapları yönetenleri bir çok kişi sanırım biliyor..

Boynukalın’a neden destek oluyorlar araştırılması gerek.. özellikle hükumete bu kadar ağır sözler söyleyenler ‘de var içlerinde. Sanırım bir tarafıda ihvancı ihvancı derken bozulmuş ihvandan bahsediyorum, mısır gibi, suud gibi ihvancılar’da var içlerinde.

Mehmet Boynukalın denen kişiye ‘de diyecek iki çift sözümüz var, ateizm derneğinin yazdığımı mesajı gördü sanırım resmen teşekkür ettiler. Bu milleti dinden, imandan soğutmaya hakkın yok kendine gel!

Babakuş

Ayasofya’dan kovulan Mehmet Boynukalın’dan tepki toplayan mesaj!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ayasofya’dan kovulan Mehmet Boynukalın’dan tepki toplayan mesaj!

HIZLI YORUM YAP