Ak Parti deprem den hemen sonra kongre yapması milleti çileden çıkardı | GÜNDEM, SİYASET
DOLAR

32,6011$% 0.38

EURO

34,8004% 0.18

STERLİN

40,6563£% 0.13

GRAM ALTIN

2.504,97%0,84

ÇEYREK ALTIN

4.271,00%0,48

a

Ak Parti deprem den hemen sonra kongre yapması milleti çileden çıkardı

Ak Parti deprem demeden kongre yapması milleti çileden çıkardı, sosyal medya üzerinden bir çok kişinin AK parti ve kongresini eleştirdiği ve depremden sonra bir gün kalarak bölgeyi terk eden bakan ve Cumhurbaşkanına İzmir halkı sitem etti,

İzmir belediyesi başkanı ise depremden hemen sonra çorba dağıtması ve gösterişten uzak durarak halkı ile buluşması ve deprem bölgesinde sürekli olarak ilgilenmesi ise İzmir halkından tam not aldı.

 

 

AK trollerin ise İzmir Belediye başkanı için deprem bölgesinde olmadığını söylemesine karşın paylaşım yapan belediye başkanı ise en güzel cevabı verdi,

Depremden hemen sonra İstanbul deprem önergesi ret eden AK parti ve Erdoğan’a eleştiriler gün geçtikçe sertleşiyor. Erdoğan için oy kaybetmeye devam edeceği ve seçimde asla tek başına çıkmayacağı ve deprem zedeleri unuttuğu konuşuluyor.

AK partili vekillerin ve bakanların ise depremden sonra olay yerinden gitmeleri ve sadece görüntü vermeleri ise pes dedirtti.

Tunç Soyerin ise bölge halkı ile sürekli istişare ettiği ve evsiz kalanlara yaptığı yardım ve aldığı önlemler ise tam not aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hükümet tüm bakanları ile çalışırken Millet ittifakı büyük ortağı CHP yine bildiğiniz gibi !

HIZLI YORUM YAP