Ak Partili Bakan Süleyman Soylu istifa etti mi? Açıklama yakın çevresinden geldi.. | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Bakan Süleyman Soylu istifa etti mi? Açıklama yakın çevresinden geldi..

Ak Partili Bakan Süleyman Soylu istifa etti mi? Açıklama yakın çevresinden geldi..

Ak Partili Bakan Süleyman Soylu istifa etti mi? Açıklama yakın çevresinden geldi..: Konuyla ilgili olarak yakın çevresinin istifa ettiğini doğrulayan henüz resmi bir açıklama olmadığı belirtiliyor.

Ak partinin en fazla tartışılan ve son dönemlerde Ak parti tabanından yoğun eleştiriler alan bakanlar arasında olduğu ve son yılarla nazaran başarısız bir süreç geçiren Süleyman Soylunun istifa ettiği iddia ediliyordu..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, dün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen kabine toplantısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sunduğu iddia edildi.

Milli Gazete’de yer alan habede, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görevden “affını” istediği, Erdoğan’ın bu talebe ne cevap verdiğinin ise bilinmediği aktarıldı.

Haberde, “Kulislerden edinilen bilgilere göre Erdoğan’ın Soylu’nun affını kabul ettiği belirtilirken, bazı çevrelerin bu talebi şimdilik cebinde beklettiği ifade ediliyor” denildi.

SOYLU’NUN YAKIN ÇEVRESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Gazeteci Barış Yarkadaş ise, Bakan Soylu’nun istifa ettiği iddiasına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Yarkadaş, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ekibi, medyada yer alan “Soylu istifa etti” haberlerini yalanlıyor. Bakanın görevinin başında olduğu ifade ediliyor”

Süleyman Soylu ‘nün istifa ederek kabul görmesi durumunda ise göreve gelecek ilk isim eski dönemde başarılı işler yapmış Efkan Ala ismi ön planda tutuluyor. 

Diğer yandan kulislerde Süleyman Soylu istifası kabul olursa veya ettiyse Berat Albayrak isminin ‘de teknoloji ile ilgili bir konumda olması ve Efkan Ala isminin ise içişlerin ‘de olması yüksek ihtimal olduğu savunuluyor.

Kanyak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmailağ tarikatının mikrofonu Cübbeli Ahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taziyede bulunduğu isim için iyi şeyler söylemedi

HIZLI YORUM YAP