AK Parti, 5 Mayıs'ta sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşılan "CHP yalan üretim merkezi" adlı videoyu tepki geldiği için sildi | GÜNDEM
DOLAR

32,5007$% 0.25

EURO

34,5580% 0.15

STERLİN

40,3972£% 0.04

GRAM ALTIN

2.495,82%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.271,00%1,30

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • AK Parti, 5 Mayıs’ta sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşılan “CHP yalan üretim merkezi” adlı videoyu tepki geldiği için sildi

AK Parti, 5 Mayıs’ta sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşılan “CHP yalan üretim merkezi” adlı videoyu tepki geldiği için sildi

AK Parti, 5 Mayıs’ta sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşılan “CHP yalan üretim merkezi” adlı videoyu tepki geldiği için sildi. Ak partinin başarısız olarak tartışma konusu olan videoyu gelen tepkiler ve videonun içeriğinin amatörlüğü yüzünden silindiği iddia edildi. Bir çok trol hesap ise paylaşımları silmek zorunda kalsa ‘da bazıları ise tepki olarak silmediği iddia edildi.

Bazı yazarlar ve eleştirmenler ise işi yapanın amatörlüğüne dem vururken Fahrettin Altun’un ne açıklama yapacağı merak konusu oldu1

AK Parti, 5 Mayıs’ta sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşılan “CHP yalan üretim merkezi” adlı videoyu sildi.

AK Parti tarafından ‘CHP yalan üretim merkezi’ adıyla yayınlanan ve ana muhalefet partisinin eleştirildiği animasyon, partinin resmi Twitter hesabından kaldırıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, videonun kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı.

AK Partili Dağ: Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık
Twitter hesabından açıklama yapan Dağ, şu ifadeleri kullandı:

Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu.
Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz.

Ak Parti Yalan üretim merkezi videosu elinde nasıl patladı!

Ne olmuştu?
AK Parti resmi Twitter hesabında 5 Mayıs’ta ‘CHP yalan üretim merkezi’ adlı bir animasyon yayınlanmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün, icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için ‘yalan ürettiği’ gösterilmişti.

Sağlık Bakanlığı ile ilgili iddialara ve ‘128 milyar dolar nerede?’ tartışmasına da atıfta bulunulan animasyonun sonunda “Devamı gelecek” denmişti.

hamza dağ chp

 

Kaynak: sputniknews

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alparslan Kuytul’a FETÖ tuzağı videosunu kırparak yayınlayan fetöcü hesaplar yüzünden işlem yapıldı iddia edildi!

HIZLI YORUM YAP