Ahmet Onay''ın açıklaması sonrası Emre Olur resim paylaştı! Resimde Esenyurt Detayı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3175$% 0.2

EURO

35,1484% 0.04

STERLİN

41,1124£% 0.21

GRAM ALTIN

2.295,72%0,82

ÇEYREK ALTIN

3.951,00%-0,41

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ahmet Onay”ın açıklaması sonrası Emre Olur resim paylaştı! Resimde Esenyurt Detayı!

Ahmet Onay”ın açıklaması sonrası Emre Olur resim paylaştı! Resimde Esenyurt Detayı!

Ahmet Onay”ın açıklaması sonrası Sedat Peker’in basındanışmanı Emre Olur resim paylaştı! Resimde Esenyurt Detayı!

Sedat Peker’in twitter mesajlarından sonra iddia ettiği, Süleyman Soylu 15 temmuzdan sonra silah dağıttı iddiası gündem olmuştu. Twitter mesajlarında bir isme dikkat çeken Sedat Peker’in 15 Temmuz Gazimiz Ahmet Onay’ı işaret ederek sen şerefli bir adamsın açıklama yap diyerek açıklama yapmıştı.

Ahmet Onay ise sosyal medyadan bir takım açıklamalarda bulundu.

Peker 15 temmuz açıklaması ise şu şekildeydi.

Onay’ın açıklamaları şu şekilde: 

  • Kamuoyunu aydınlatma metnidir; Bugün ismimin Sedat Peker twitlerinde geçtiğini gördüm. Sedat Peker ile 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Gazi olmamdan dolayı tanıştım. (Kendisiyle İstanbul Etiler’de bir restoranda iftar yemeğinde bir araya gelerek.)
  • Daha sonra kendisiyle sıklıkla görüşmeye devam ettim.15 Temmuz 2017 tarihinde darbe girişimin 1. Yıl dönümünde bana bir otomobil hediye etti. Aynı gün mekânı cennet olsun 15 Temmuz Şehidimiz Burak Cantürk kardeşimin ailesine ev hediye etti. (Haber sitelerinde mevcuttur.)
  • Kendisini Şehit ve Gazi ailelerine yaptığı yardımlardan dolayı (ben de bir Gazi olduğum için) tüm kamuoyu bilir. Twitlerde bahsi geçen meseleye yani asıl gündem konusuyla ilgili açıklama yapacak olursam; Sedat Peker‘in twitlerinde ismi geçen kişilerle bir arada bulundum. Dönemin AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Ayhan ve yanındaki kişilerle birlikte Balat’ta ki ismi geçen kilisenin yakınlarında bulundum. Abdülsebur Soğanlı ile birlikte gittim.

“BEN ASLA YALAN KONUŞMAM”

  • Yanımızda da adını bilmediğim bir kişi daha vardı, (arabayı kullanan, beyaz Fluence) ancak o süreçte yaralarımın tam iyileşmemesinden dolayı araçtan inmedim. Birbirlerine ne alıp verdiklerini de görmedim.
  • Kalaşnikof marka silahların, bahse konu kişiler arasında başka bir yere transfer ya da alışveriş yapıldığını görmedim. Ancak kimseyi (bilmediğim bir konu üzerinde) zan altında bırakamam.
  • Buradan sonrası hakkında ne bir fikrim ne de gördüğüm bir şey vardır. Ben asla yalan konuşmam, konuşamam. (Yalanın ortaya çıkmak gibi kötü bir yanı vardır)
  • Bu paylaşımlar sonrası benim AK Parti’den ve bazı kişilerden menfaatim olduğu yönünde sosyal medya paylaşımları görmekteyim. AK Parti’ye hiçbir zaman üyeliğim dahi olmamıştır.

“PEKER ABİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMÜ ASLA İNKAR ETMİYORUM”

  • Haber kanallarında ve sosyal medya platformlarında adımı geçirirken lütfen aileme, şahsıma ve inandığım yola hedef olabilecek (siyasi ve rencide edecek tüm cümlelerden kaçının) çünkü ben sizin bahsettiğiniz gibi menfaatçi ve yol bulan tiplerden değilim, olmadım.
  • Sedat Peker abi ile görüştüğümü asla inkar etmiyorum. Hatta ve hatta tüm bu olaylar yaşanmaya başladığı günden itibaren; başta Sn. Cumhurbaşkanımız, Sedat Peker abi ve İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU’yu sevdiğimden ötürü; Bu kargaşaların bir an evvel son bulup, birlik ve beraberliğimizin zedelenmemesi için her vakit duâ etmişimdir. Allâh buna şahit. Doğru sözün yemine ihtiyacı yoktur. Tüm kamuoyuna saygılarımla.

Bu açıklamalardan sonra Sedat Peker’in basın danışması ise manidar bir paylaşım yaptı! Emre olur şu şekilde paylaşım yaptı.

Gazi Ahmet Onay ve Abdülsebur Soğanlı

Reis Sedat PEKER’in dün paylaşmış olduğu tweet serisinde, isimleri geçen Gazi Ahmet Onay ve Abdülsebur Soğanlı. Balat’ta silah sevkiyatını gerçekleştirdikten hemen sonra Esenyurt Meydanı’nda beraber hatıra fotoğrafı çekilmişler. Sosyal medya gerçekten çok tehlikeli bir yer.

15 temmuz Gazi Ahmet Onay

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı!

HIZLI YORUM YAP