Ağrı belediye başkanı Savcı Sayan suikastı hakkında açıklamada bulundu | GÜNDEM
DOLAR

32,3708$% 0.15

EURO

34,9759% -0.3

STERLİN

40,9717£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,25%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ağrı belediye başkanı Savcı Sayan suikastı hakkında açıklamada bulundu

Ağrı belediye başkanı Savcı Sayan suikastı hakkında açıklamada bulundu

PKK terör örgütü sözde lideri Murat Karayılanın hedef gösterdiği Ağrı belediye Başkanı’nın  öldürmesini isteyen hain hakkında Savcı Sayan, Hadi Özışık’ın programına konuk olarak açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı hedef gösteren HDP’li Abdülkadir Aktürk videolu mesaj yayınlayarak, “Sayan’ı susturan efsane olur Che Guevara olur. En fazla 20 yıl hapis yatarsınız” diye konuştu. Bu skandal çağrıya karşı Savcı Sayan ne diyecek? Hadi Özışık ile Süleyman Özışık’ın Perde Arkası programında canlı yayında bağlanan Sayan, kendisine yönelik tehditlerin perde arkasını anlattı.

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Süleyman Soylu’nun kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu dile getiren Savcı Sayan, Hadi Özışık’ın “Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu sizi arayıp geçmiş olsun” dileğinde bulundu mu sorusuna, “Hayır beni aramadılar. İmamoğlu Diyarbakır’a giderek görevden alınan belediye başkanlarına geçmiş olsun dedi ama bana geçmiş olsun demedi.” dedi. CHP’deki taciz salgını konusunda da konuşan Sayan, CHP ile yollarını ayırdığı için kurtulduğunu ifade etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB eski müdüründen İmamoğlu’na: Senin için verdiğim her dakika haram olsun

HIZLI YORUM YAP