Adnan Oktar Hoca'cılara Operasyon! Ünlü ismin Yeğeni de gözaltına alındı | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Adnan Oktar Hoca’cılara Operasyon! Ünlü ismin Yeğeni de gözaltına alındı

Adnan Oktar Hoca’cılara Operasyon! Ünlü ismin Yeğeni de gözaltına alındı

Adnan Oktar Hoca’cılara Operasyon! Ünlü ismin Yeğeni de gözaltına alındı! Uzun süredir ceza evinde olan tarikatçı Adnan Oktar’a yakın kişilere bir operasyon daha yapıldı!

DİNİ İSTİSMAR!

İslam dini üzerinden Kuranda olmayan mehdi inancı ile insanları kendisine bağlayan, yayın yaptığı TV programında farklı ve normal olmayan davranışlar ile kendisine eleman toplayan ve mürit toplayan Adnan Oktar ceza evine atılmıştı, Savcılık soruşturmayı her geçen gün derinlemesine incelerken, Adnan Hoca’cılara bir operasyon daha yapıldı.

GÖZALTINA ALINAN ADNAN HOCACILAR!

Elvan Şahin

Zafer Fırat

Serap Akıncıoğlu

Yusuf Erkan Özoğuz

Aslı Süme Efeoğlu Şener Şen’in de yeğeni

Adnan Oktar Grubu’na yönelik bu sabah yeni bir operasyon yapıldı. İstanbul Mali Şube polis 23 şüphelinin gözaltına alınması için harekete geçti. Hakkında gözaltı kararı bulunanlar arasında, 30 yılı aşkın bir süredir örgütün içinde bulunan Ebru Altan ve Elif Kıral ve Mehmet Alp Ünlü gibi isimler de var.

‘DEPREM, ADNAN OKTAR OPERASYONU NEDENİ İLE OLDU’

Açıklamada, örgütün diri tutulmaya çalışıldığı vurgulanarak, örgütten ayrılmak isteyenlerin de korkutulmaya çalışıldığı öne sürüldü.

Operasyonun, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından sosyal medyada yapılan; “Depremin Adnan Oktar’a yapılan operasyonlar nedeniyle meydana geldiğine yönelik” paylaşımlar üzerine başlatıldığı ifade edildi.

Halktv yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan kişilere yönelik listeye ulaştı: Vesile Duygu Ayvazoğlu, Seher Özdemir, Mehmet Alp Ünlü, Dilşat Kurt, Pınar Demir, Adem Mücahit Aydoğan, Berat Kartal, Yusuf Erkan Özoğuz, Elvan Şahin, Selda Sayar, Hüsna Akıncı, Tural Rzayev, Tural Rustamov, Mehmet Metin Güçyetmez, Aslı Efeoğlu, Mukbil Yalçın, Zafer Fırat, Emine Mine Kalça, Ebru Altan, Turgut Aksu, Serap Akıncıoğlu, Elif Kıral ve Esra Saraçoğlu.

Hakkında gözaltı kararı bulunan isimlerden Ebru Altan, Elif Kıral, Serap Akıncıoğlu, Aslı Efeoğlu ve Mehmet Alp Ünlü, 30 yılı aşkın bir süredir örgütün içinde bulunun isimler.

kaynak: halt TV

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Akkuyu Nükleer Santrali’ne karşı eylem iki kişi gözaltına alındı!

HIZLI YORUM YAP