Adem Çelik'e ait olan yurtta skandal! Beykent öğrenci yurdunda öğrenciler çıkarılıyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Adem Çelik’e ait olan yurtta skandal! Beykent öğrenci yurdunda öğrenciler çıkarılıyor!

Adem Çelik’e ait olan yurtta skandal! Beykent öğrenci yurdunda öğrenciler çıkarılıyor!

Adem Çelik’e ait olan yurtta skandal! Beykent öğrenci yurdunda öğrenciler çıkarılıyor! İddialara göre 150 den fazla öğrencinin kaldığı 14 katlı yurtta öğrencilere eylül ayına kadar çıkın denildiği iddia ediyor.. 

ÖĞRENCİLER TEPKİLİ!

Baykuş haberin edindiği bilgiye göre, her hangi bir ihtarname ve belge gösterilemeden öğrenciler telefon ile aranarak, mobilyalar değişecek, kazan dairesinde sıkıntı var denilerek, Eylül ayına kadar çıkacaksınız, çıkmazsanız elektrik ve suyunuz kesilir, denilerek baskı yapıldığı iddia ediliyor.

Öğrenciler ile kira sözleşmesi ise devam ediyor, bir çok öğrenci yıllık ödeme yaptı. Öğrenciler içerisinden peşin para verenlere ise paralarının geri verildiği fakat aylık deme yapanların sözleşmesi olmasına rağmen çıkacaksınız denildiği iddia ediliyor.

ÇALIŞMA 10 AYLIK OLACAKMIŞ!

Öğrencileri telefon ile arayan yönetim ve sorumlular ise öğrencilere 10 aylık çalışma olacağını bildirmiş. Tadilat konusunda ihtarname ve belgeler ise öğrencilere noter onaylı tebligatın gönderilmediği belirtiliyor.

İddiaların odak noktasında olan olan Adem Çelik ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. Evsiz kalacak öğrencilerin durumu ise ne olacağı belirsiz, Aynı zamanda konuda bahis geçen öğrencilerin kiminin 1600 – 1800 civarında en az 6 ay olmak üzere bir senelik kira sözleşmeleri olmasına rağmen öğrenciler çıkartılmak zorunda bırakılıyor. Öğrencilerin düşüncesi ise “Yeni kayıtlar 2700 ile 3000 lira arası olduğu için 10 aylık tadilat bahane edilmiş, bu tadilat öğrenciler varken ’de olması mümkün tadilatlar” denilerek öğrenciler tarafından Baykuş Haber’e ihbarda bulunuldu.

Öğrenciler devletten ve ilgili makamlardan yardım bekliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ferhat Aydoğan ; Devlet’e Muhalefet Olunmaz

HIZLI YORUM YAP