Abdullah Çiftçi uyardı ! Yeni dünya düzeni tasarlanıyor | DÜNYA, GÜNDEM
DOLAR

32,5736$% 0.09

EURO

34,9601% 0.34

STERLİN

40,6449£% 0.15

GRAM ALTIN

2.425,27%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,10

a

Abdullah Çiftçi uyardı ! Yeni dünya düzeni tasarlanıyor

Abdullah Çiftçi Yeni dünya düzen tasarlanıyor

Salgın sonrası dünya düzeninin tekrar kurulmak isteneceğini söyleyen Stratejist ve siyaset bilimci Abdullah Çiftçi, “Açız yemek istiyoruz diyen twitter ve sokakta böyle bağıran insanlar göreceğiz. Çözüm olarak her kese maaş verilsin teklifi yapanlar, aslında bu sorunun sebebi mi?, Bunun bir ileri safasına geçilecek.” ifadesini kullandı.

 

Koronavirüs sonrası dünya düzeni hakkında açıklamalarda bulunan Stratejist ve siyaset bilimci olan Abdullah Çiftçi, insanlara yeni bir sosyalizmin düzeninin zorla dayatılacağını söyledi .

Çiftçi’nin açıklamalarının devamın da :

Tüm dünyada halkları sokaklarda eylem yaparken göreceğiz. Açız yemek istiyoruz diye isyan eden twitter ve sokakta böyle açız diye bağıran insanları hep birlikte göreceğiz. Çözüm olarak tüm insanlara maaş bağlansın teklifi yapanlar, aslında bu sorunun sebebi olanlar mı ?, Bunun bir ileri safhasına geçilecek. Çalışanlar şirkete sahip olacaklar. Zihinlere operasyon yersen sen sen (insan) olmaktan  çıkarsın.

Bu tasarlanan yeni düzen batıda demokratik sosyalizm olarak tanımlanırken, doğuda modern sosyalizm olacak. Doğrudan demokrasi talepleri dillendirilecek ve gelecek.

Biz aslında küreselci bir modelle karşı karşıyayız. Evrensel gelir yasasının arkasında bir konsey var. Bir yapı var !

Bu yüzyılda salgın vesilesiyle oluşan boşluğu bu yapı doldurup, insanların beyinlerine format atarak eylem yaptırıp yeni bir düzen kurma planları var.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vatandaşı isyan ettiren İGDAŞ’ın paraları nereye gitti ?

HIZLI YORUM YAP