A Haber Ajansının Malatya Temsilcisinden Sezen Aksu'ya tepki | GÜNDEM
DOLAR

32,5931$% 0.24

EURO

34,7990% 0.37

STERLİN

40,4125£% 0.62

GRAM ALTIN

2.422,07%-0,43

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-1,76

a

A Haber Ajansının Malatya Temsilcisinden Sezen Aksu’ya tepki

A Haber Ajansı’nın Malatya Temsilcisi İbrahim Çoban’dan Sezen Aksu’ya tepki: Devlet gerekeni yapmalı “Bu tipler hangi cüretle toplumun değerlerine hakaret edebilmektedir?” diye sordu

İbrahim Çoban; konuşmasının satır başları şöyle:

MÜSLÜMANA YAKIŞIR BİR AHLAKLA

Dil ile oluşacak yaraların telafisinin çok zor olduğunu unutmamalı ve gençteki bir hususu düzeltme adına sergileyeceğimiz davranışı defalarca gözden geçirmeliyiz. Hiçbir genci dış görünüşü, inancı ya da hoşumuza gitmeyecek bir alışkanlığı sebebiyle incitemeyiz. Bu sebeplerden ötürü dil ve üslubumuzu ölçülü bir şekilde, Müslüman’a yakışır bir ahlakla kullanmalıyız.”

YETKİLİ MERCİLERİN GEREKENİ YAPMASINI BEKLİYORUZ

Konuşmasının devamında güncel bazı meselelere değinerek dini değerlere hakaret edilmesini eleştiren Çoban; “Ne yazık ki bu topraklarda, milletin çocuklarına din öğretme adına açılmış bir kurumda, bir kendini bilmez Hz. Meryem’e iftira edebiliyor. Yine sanat adı altında Allah’ın seçtiği ilk peygamber olan Hz. Adem’e ve Hz. Havva’ya hakaret edilebiliyor. İnsanlarımızı bu tiplere karşı uyarmak ve onlardan sakındırmak bir görev olarak telakki edilmelidir.
Bu tipler hangi cüretle toplumun değerlerine hakaret edebilmektedir? İnancımıza yapılan bu saldırıların karşılıksız kalmamasını ve yetkili mercilerin bu hususta gerekeni yapmasını bekliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Said Nursi’nin Abdülkâdir Geylânî’den istekte bulunması Şirk mi?

HIZLI YORUM YAP