40 yıllık davanın çözülmesine CHP ve İYİ parti hayır dedi  ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5698$% 0.04

EURO

35,0610% 0.57

STERLİN

40,8380£% 0.54

GRAM ALTIN

2.428,01%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,02

a

40 yıllık davanın çözülmesine CHP ve İYİ parti hayır dedi  !

CHP ve İYİ parti her platform da her televizyona çıktıklarında ve yandaş medyalarında mecliste bize iş yaptırmıyorlar. Bizim problemleri çözmemize izin vermiyorlar diyerek şikayet ettiği rahatsız olduğu hareketin aynısı karşı tarafa yapması kirli siyasetin kirli düzenin tekrar gün yüzüne çıkardı.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 40 yıldır davalık yer meselesinin çözüme kavuşturulmasında Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili Meclis Üyelerinin ret oyu vermesine ‘Siz burada hayır oyu veriyorsunuz ya. Ondan sonra da komik bir şekilde ‘Deprem için ne yaptın?’ diye soruyorsunuz.’ sözleriyle tepki gösterdi. Tuzla Belediye Meclisi’nin Kasım ayı meclis toplantılarının üçüncü oturumu bugün Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi gerçekleştirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen mecliste, Yayla Mahallesi’nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metre karelik alan için yetki talebini içeren gündem maddesi de görüşüldü.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YazıcıTuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı

Görüşülen gündem maddesi Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Parti’nin kabul oylarıyla, oy çokluğu ile kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, görüşülen gündem maddesine Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili Meclis Üyelerinin ret oyu vermesini eleştirdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” 30 bin metre karelik bir alan rezerv alan ilan etmişiz. 40 yıllık, bakın 40 yıllık meselelerden 40 yıllık mesele birbiriyle davalı yeri çözüyoruz. Siz burada hayır oyu veriyorsunuz ya. Ondan sonra da komik bir şekilde “Deprem için ne yaptın?” diye soruyorsunuz. Burada da gelip ondan sonra bize de hesap sormaya kalkıyorsunuz. Buyurun, o evlerin hepsi 40 yıllık bina, hepsi yıkılacak bina, insan bunun için bile sadece şurada evet verir” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mees 10 Kasım paylaşımı #GÖRÜYORSUNBİLİYORUZ helal olsun

HIZLI YORUM YAP