3 Suriyeli uyanıklık yapmak istedi, cezayı yedi, Polisi kandırmaya çalıştılar! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • 3 Suriyeli uyanıklık yapmak istedi, cezayı yedi, Polisi kandırmaya çalıştılar!

3 Suriyeli uyanıklık yapmak istedi, cezayı yedi, Polisi kandırmaya çalıştılar!

3 Suriyeli uyanıklık yapmak istedi, cezayı yedi, Polisi kandırmaya çalıştılar! Türkiye’de 10 yılı geride bırakan sığınmacılar vatandaşlık almak için bekliyor, Ak Parti ve MHP hükumetinin Türkiye’de kalmasını istediği Suriyelilerin çoğu ise tekstil işlerinde başta olmak üzere bir çok bölgede çalışıyor, karıştıkları suç ve çetelerle gündeme gelen Suriyelilere tepkiler yükselirken, uygulama görevinde bulunan Suriyeliler polisi kandırmak isterken yakayı ele verdi! Polisin gözden kaçırmadığı olayda Suriyeli kişilere ceza yazıldı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerine boş kağıdı izin belgesi olarak gösteren 3 Suriye uyruklu şahsa cezai işlem uygulandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mahmudiye mahallesi Anafartalar caddesi girişinde, corona virüsü önlemleri kapsamında uygulanan tam kapanma nedeniyle denetim yaptı.

Yapılan denetimde polis ekipleri şüphelendikleri 16 AJD 624 plakalı otomobili durdurdular.

Sürücü A.B.(25), elindeki yazısız beyaz bir kağıdı uzaktan gösterdi. Polis ekipleri, kağıda yakından bakınca gerçek ortaya çıktı.

9 BİN 450 TL CEZA

Polise boş bir kağıdı izin belgesi olarak gösteren 3 Suriye uyruklu şahsa sokağa çıkma yasağına uymadıkları gerekçesiyle 9 bin 450 TL cezai işlem uygulandı.

Ceza uygulandığı sırada 2 şahıs, görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdiler. Şahıslar evlerine yönlendirildiler. İHA

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İkizdere’de yapılan nedir? Köylüler bunu hak ediyor mu?

HIZLI YORUM YAP