2021 O Ses Türkiye yılbaşı özel jüri'de kimler var? O Ses Türkiye yılbaşı özel konukları belirlendi ! | GÜNDEM
DOLAR

32,4925$% -0.17

EURO

34,9666% 0.34

STERLİN

40,8076£% 0.48

GRAM ALTIN

2.436,60%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • 2021 O Ses Türkiye yılbaşı özel jüri’de kimler var? O Ses Türkiye yılbaşı özel konukları belirlendi !

2021 O Ses Türkiye yılbaşı özel jüri’de kimler var? O Ses Türkiye yılbaşı özel konukları belirlendi !

Tüm Türkiye’nin severek ve beğenerek izlediği O ses Türkiye yılbaşı özel programın da merakla beklenen ünlülerin ismi belli oldu.

Merakla beklenen O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alacak ünlü isimler netleşti. O Ses Türkiye’nin yılbaşı programı her yıl ilgi çekmektedir. TV8 ekranlarında bu sezon O Ses Türkiye yer almamıştı. Klasikleşen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu sene yapılacak ve birbirinden değerli sanatçılar yer alacak. Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk’ün jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye Yılbaşında hangi sanatçılar konuk olacak? Seda Sayan’ın yerine jüri koltuğunda Ebru Gündeş’in olması bekleniyor.

Sezon boyunca pandemi sebebiyle ekranlarda yer almayan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak. Seda Sayan yerine jüride Ebru Gündeş’in olması bekleniyor. O Ses Türkiye’nin 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı ekrana gelecek özel bölümünde sahne alacak ünlü isimler de belli olmaya başladı.

O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler?

Sunucu koltuğunda Acun Ilıcalı, jüriler arasında Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın bulunduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuklar belli olmaya başladı. Gecede; Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu sahne alacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Acun Ilıcalı, Şehrazat’a 249 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi 

HIZLI YORUM YAP