Ne 15 Temmuz'da nede Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümün 'de CHP ve İyi partililer neden yoktu sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan? | GÜNDEM
DOLAR

32,5356$% -0.02

EURO

35,0039% 0.44

STERLİN

40,7589£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,03%0,43

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,29

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ne 15 Temmuz’da nede Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümün ‘de CHP ve İyi partililer neden yoktu sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan?

Ne 15 Temmuz’da nede Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümün ‘de CHP ve İyi partililer neden yoktu sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan?

Ne 15 Temmuz’da nede Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümün ‘de CHP ve İyi partililer neden yoktu sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan? soru çok basit birlik ve beraberliğine ihtiyacımız olduğu yıllar içerisindeyiz, Türkiye hiç olmadığı kadar Ortadoğu’da yalnız.

Türkiye hiç olmadığı kadar ayaklanmaya o kadar yakın ki herkes yumruklarını sıkmış bekliyor.

Bunları neden mi söylüyorum daha önce 15 temmuz için elimizde silahlar var komşumu öldüreceğim diyenlerden, hele çıkın bakın bu sefer nasıl oluyor diyenler olduğu kişiler odluğunu görüyoruz halen, işlem yapıldı mı?

Hayır!

Şimdi ise bu yalnızlık gidişatın ‘da ise Ak partinin yalnızlık politikası MHP2nin zemin hazırlaması ile MHP derken Devlet Bahçeliden bahsediyorum, bilakis MHP içinde herkes bunu onaylamıyor.

Kıbrıs için barış harekatının yıl dönümü içinde CHP yok, İyi parti yok?

Cumhurbaşkanı ise konuşma yapıyor, bu Avrupa’ya bakıldığında ve ilerleyen siyasi partilere bakıldığında Ak partinin sonraki seneler içinde gerilemesine ve destek görememesine vesile olacak göreceksiniz.

Ak parti bugün CHP ve İyi partiye ihtiyacı yokmuş gibi siyasi bir çizgi çizebilir, lakin seçmen hiç olmadığı kadar Ak parti ve MHP2ye küskün. Görün yada görmeyin küskün Ak partililer ilk tercihi Meral Akşener’in PARTİSİ İYİ PARTİ oluyor.

Şimdi Cumhurbaşkanlarının danışmalarının kendilerini sorguya çekmesi lazım, bu süreç herkesin iyi geçinmesine sebep olabilir, Siyasette kavga olmaz efendileri siyasette tartışma ve müzakere olur.

Yarın ne diyeceksiniz sayın danışmalar, Erdoğan istedi mi diyeceksiniz.?

Yarın cumhurbaşkanı seçimi kaybettiği an ne diyeceksiniz? Bizi zorladı mı diyeceksiniz kusura bakmayın o gün geldiğinde size kimse inanmayacak, inanmaması ‘da normal.

Ben olsam cumhurbaşkanı yerine az ama ciddi derece ‘de aklı çalışan kişileri yanımda tutarım, yalakaları değil.

Ruhunuz okşayanları değil önünüzü aydınlattıranları tercih edin.

Çünkü yarın siz ‘de diğer partililerin vekillerinin kaldıracağı el sayısına muhtaç olacaksınız.

Düşmez, kalkmaz bir Allah bu makam ‘da gelip geçicidir.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BİR CUMHURBAŞKANI HERKESİ KUCAKLAMALIDIR.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Bakan Süleyman Soylu: Irak’a, Suriye’ye yürüyerek gideceğimiz günler uzak değil dedi! ekonomi söylentisi boş çıkmıştı!

HIZLI YORUM YAP