13 yaşındaki Çocuk taş atma diye uyardığı 15 yaşındaki Suriyeli tarafından bıçaklandı, Suriyeli serbest! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • 13 yaşındaki Çocuk taş atma diye uyardığı 15 yaşındaki Suriyeli tarafından bıçaklandı, Suriyeli serbest!

13 yaşındaki Çocuk taş atma diye uyardığı 15 yaşındaki Suriyeli tarafından bıçaklandı, Suriyeli serbest!

13 yaşındaki Çocuk taş atma diye uyardığı 15 yaşındaki Suriyeli tarafından bıçaklandı, Suriyeli serbest! Adana’da bir Suriyeli çocuğun diğer bir çocuğu bıçakladığı bildirildi, Bıçaklanan Türk vatandaşı olan çocuğun ak ciğerinin bir kısmının söndüğü ve hayati tehlikesinin devam ederek yoğun bakımda tutulduğu aktarıldı.

Konuyla ilgili Mahkemeye çıkarılan Suriyeli çocuk ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sosyal medyada ise bir çocuğun , başka bir çocuğu bıçaklaması yanlış, bıçaklayan çocuğun serbest bırakılması dahada yanlış denirken, Ak parti ev MHP’nin ülkede tutmaya çalıştığı Suriyelilerin her geçen gün toplum da suç ve suça karışmaları dolayısı ile tepkilerin hedefi oldu.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Yaralı Tığıl, bir süre yürümeye devam edip daha sonra yere yığıldı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan Musa Mert Tığıl, yoğun bakıma alındı. Tedavisi süren Tığıl’ın sol akciğerinin söndüğü, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Polis tarafından yakalanan şüpheli N.D., İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan N.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘ÇOCUK ÇOÇUĞA BUNU YAPAR MI?’

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Musa Mert Tığıl’ın dayısı Mustafa Kemal Tosun, şunları söyledi:

“Oradaki kısa süreli tartışmanın ardından dönüp evine giderken sol kürek kemiğinin arkasından bıçaklanıyor. Sağlık durumu iyi değil. Hayati tehlikesi sürüyor. Sabırla bekliyoruz. Akciğerinin bir kısmının söndüğü söylendi. Beni üzen, bir çocuğun diğer bir çocuğa bunu yapabiliyor olmasıdır. Hangi ruh haliyle bunu yapar? Yaşı küçük olabilir ama sonuna kadar şikayetçi olacağız. Gereken cezayı almasını istiyoruz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker’in Fetö Borsası Mimarilerinde biri dediği Cihan Ekşioğlu kimdir?

HIZLI YORUM YAP