Yunanistan Türkiye'nin yeni savaş gemisinin Üstünlüğünü kabul etti | EKONOMİ
DOLAR

32,5989$% 0.25

EURO

34,8275% 0.45

STERLİN

40,4265£% 0.66

GRAM ALTIN

2.410,23%-0,91

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,84

a

Yunanistan Türkiye’nin yeni savaş gemisinin Üstünlüğünü kabul etti

Yunanistan Türkiye’nin yeni savaş gemisine hayran oldu : Üstünlüğü şok edici

Türkiye’nin en büyük savaş gemisi olan TCG Anadolu, Yunan basını hayran oldu. TCG Anadolu’ya geniş bir  yer ayıran Yunan basını, Türkiye’nin ilk yerli savaş uçağı için “Üstünlüğü şok edici” ifadelerini kullandı.

Bu yıl faaliyete geçmesi planlanan Milli Gururumuz olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Türk donanmasının amiral gemisi TCG Anadolu Yunanıstan’da büyük etki uyandırdı.

 

YUNAN BASINI: TCG ANADOLU’NUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETTİ !

Yunan basını, TCG Anadolu’ya ülke basının da geniş bir yer ayırdı. TCG Anadolu’nun Türk ordusu TSK’nın yurtdışında yapacığı operasyon yürütme kabiliyetini artıracak amfibi yeteneklere sahip olduğunu anlattı . Yunan basının da yer alan TCG Türk uçak gemisi karşısında hayranlıklarını gizli tutamadı. Yunan basınında Türkiye’nin ilk yerli savaş uçak gemisi için “Üstünlüğü şok edici” ifadelerini kullandı.

 

ATAK HELİKOPTERLERİNE DİKKAT ÇEKTİLER

TCG Anadolu’nun özellikleri ve silah kapasitesi tek tek anlatılarak işlenen haberde . ATAK helikopterinin de TCG uçak gemisinde yer alacağının altını çizdi. Haber’de TCG Anadolu’nun Sedef tersanesinde bulunan görüntülerine Yunan basını geniş yer verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale Köprü Açıklaması

HIZLI YORUM YAP