Vehbi Koç açıkladı nasıl zengin olduğunu! | EKONOMİ
DOLAR

32,3443$% 0.18

EURO

35,2036% 0.03

STERLİN

41,1943£% 0.11

GRAM ALTIN

2.246,85%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%0,05

a

Vehbi Koç açıkladı nasıl zengin olduğunu!

Vehbi Koç açıkladı nasıl zengin olduğunu! bir çok kişinin zaman, zaman yerden yere vurup Türkiye düşmanı ilan ettiği iş adamı Vehbi koç gençlere tavsiyelerde bulundu.
Koç Holding’in kurucusu Türk sanayici ve iş insanı Vehbi Koç’un Mehmet Ali Birand ve ekibinin hazırladığı 32. Gün programındaki konuşmaları sosyal medyada tekrardan hatırlatıldı.

Koç Holding’in kurucusu Vehbi Koç’un 1992 yılında 32. Gün programında konuşması sosyal medyada tekrardan paylaşıldı.

Vehbi Koç’un söz konusu görüntüde “Bana birçok şeyde çok tamahkâr ve cimri yemez içmez derler. Tamamıyla yanlıştır bu. Ben lüzumsuz para sarf etmenin aleyhindeyim. Mesela otomobilim var. Mercedes’e de daha lüks arabaya da binebilirim. Fakat onu kabul etmiyorum kendim için. Doğru değil ama bir lise yaptıracaksın, bir hayır işi yaptıracaksın, bir üniversite yaptıracaksın. Ne biliyim memlekete faydalı bir iş yaptıracaksan onda hiç parayı hiç esirgemem 10 milyon 20 milyon gider fakat 10 milyon 20 milyon için kıyameti kopartırım. Sistem bu” ifadelerini kullandı.

Söz konusu görüntüler Sakalar İskitler (Gizlenen Eski Anadolu Halkı) kullanıcı isimli Twitter hesabından, “Tavsiye al, İyi eleman seç, iyi para ver. Çünkü kötü eleman sana daha pahalıya mâl olur” Bana cimri diyorlar ama ben cimri değilim, ben parayı büyük amaçlar için biriktiririm…Lütfen 30 saniye dinleyin, değecek” notuyla paylaşıldı.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu dar gelirli İstanbulluları ev sahibi yapacak!

HIZLI YORUM YAP