Türkşeker, Maliye ve Sümer Holding adına kayıtlı birçok ildeki taşınmazların satışı onaylandı! | EKONOMİ
DOLAR

32,3848$% 0.16

EURO

35,4629% 0.15

STERLİN

41,5454£% 0.57

GRAM ALTIN

2.322,82%0,18

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,10

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Türkşeker, Maliye ve Sümer Holding adına kayıtlı birçok ildeki taşınmazların satışı onaylandı!

Türkşeker, Maliye ve Sümer Holding adına kayıtlı birçok ildeki taşınmazların satışı onaylandı!

Türkşeker, Maliye ve Sümer Holding adına kayıtlı birçok ildeki taşınmazların satışı onaylandı! Özelleştirme kapsamın ‘da satışlar devam ediyor. Bir çok taşınmazın ise özelleştirme adı altında satışı ise onaylandı!

Ak parti ev AMHP dönemin ‘de Özlettirme artışta olması ile dikkat çekiyor, MHP lideri Bahçeli daha önce özleştirmeye karşı olduğunu belirtmiş ve Ak parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert dille eleştirmişti.

Bahçelinin Cumhur ittifakı içinde özelleştirmeye karşı son derece iyimser olduğu ortaya çıkmaya başlaması ise MHP seçmenini etkilemeye başladığı iddia ediliyor!

Yapılan anketler ‘de MHP %7 seviyelerine kadar geriledi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsamına alınan bazı taşınmazların satışına onay verdi.

ÖİB’nin konuya ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

TÜRKŞEKER’İN 4 İLDEKİ TAŞINMAZLARI

Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) adına kayıtlı, Tokat’ın Turhal ilçesi Osman Gazi Mahallesi’ndeki 25 taşınmazın çeşitli kişi ve firmalara satışı onaylandı.

Aynı kuruluş adına kayıtlı Erzurum’un Pasinler ilçesi Övenler Mahallesi’ndeki taşınmazın 2 milyon 900 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren İlhan Ayaz’a, Ağrı’nın Merkez ilçesi Suçatağı Mahallesi’nde bulunan taşınmazın 2 milyon 700 bin lirayla en yüksek teklifi veren Nezir Yıldız’a, Kars’ın merkez ilçesi Karacaören Mahallesi’ndeki taşınmazın 185 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Güven Maçi’ye, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Kurtuluş Mahallesi’ndeki taşınmazın 3 milyon 900 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Ahmet Özcan’a satışına onay verildi.

MALİYE’NİN 2 İLDEKİ TAŞINMAZLARI

ÖİB, Maliye Hazinesine kayıtlı, Kütahya’nın Merkez ilçesi Parmakören Mahallesi’ndeki taşınmazın 971 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Ahmed Fuad Durmaz’a, Tekirdağ’ın Ergene ilçesi Vakıflar Mahallesi’ndeki taşınmazın 5 milyon 400 bin lira bedelle Metin Munzur Meter’e satılmasını kararlaştırdı.

İSTANBUL, MERSİN, MALATYA’DA SÜMER HOLDİNG’E AİT TAŞINMAZLAR

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı, İstanbul’un Çatalca ilçesi İzzettin Mahallesi’ndeki 4 taşınmazın Necla Dursun’a satışı onaylandı.

Söz konusu şirket adına kayıtlı Mersin’in Tarsus ilçesi Yenice Atalar Mahallesi’ndeki taşınmazın 3 milyon 250 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mahmut İnan’a, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’ndeki taşınmazın 4 milyon 955 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Fatih Köse’ye satışına onay verildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), geçtiğimiz haftalarda da Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ’nin (TEDAŞ) ve Türkşeker’in ülkenin birçok ilinde bulunan, özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlarının satışına onay vermişti.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriyeliler giderse ekonomi çöker mi?

HIZLI YORUM YAP