Türkiye'nin en başarılı Adwords ve SEO ajansları | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Türkiye’nin en başarılı Adwords ve SEO ajansları

Değerlenen teknoloji ardınca rekabeti de ortaya koydu, bir çok firma dijital dünyaya geç başlasa da bir çok ajans işinde oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Adwords ve SEO ajansları dijital dünyanın yönetimini elinde tutuyor. Bu anlamda Türkiye’de oldukça başarılı adından söz ettirmiş firmalar olduğu görünmektedir.

  • Ayhan Karaman

SEO denilince akla gelen tartışmasız en başarılı isimler arasında, kendinden bahsettiği başarısını çok basit ve herkesin anlayacağı dilde anlatan bir lider. Bir çok köklü firmanın arkasında olan ve yöneten bir ajans sahibi. Çalışanları ile arasının iyi olmasının sırrı ise geçmişinden geldiğini anlatıyor. Haber siteleri, kozmetik firmaları başta olmak üzere daha bir çok firmanın başarısının sırrı Ayhan karaman ve ekibinin parmağı var. Adwords konusunda SEO da başarılı olduğu kadar başarılı çünkü iki sürecin de bir biri ile bağlantısını anlatıyor ve uyguluyor.

  • SEO Hocası

Türkiyenin belkide SEO da en bilindik isimleri arasında, başarısı Türkiye ve dünya sıralamasında olması ile sektörün öncü firması olarak bilinir. Bunu anlatan kitapları mevcut. Türkiye de pazarın bir çoğunu elinde bulunduruyor, başarılı çalışmaları ile iki adet web sitesin de sıralamaya sokması firmanın ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

  • ZEO

Adwords ve SEO konusunda oldukça başarılı çalışmaları olan firma yurt içi ve Yurt dışında inlerce firmaya hizmet sunuyor. Sadece Türkiye içinde varlıklarını konuşturmayıp aynı zamanda yurt dışı çalışmaları olduğu bilinmektedir. Adwords ve SEO konusunda iki alanda hizmet vermeye devam ediyorlar.

  • GEO Dijital

Üç firmanın birleşmesi ile oluşan firma Adwords konusunda oldukça başarılı işlere imza attığı bilinmektedir. Kozmetik, alkollü içecek, tekstil firmaları, bilgisayar başta olmak üzere bir çok alanda oldukça uzun süre hizmet veremeye devam ediyor. GEO dijital ayrıca haftalık ve aylık raporları sizlere dilerseniz toplantı eşliğinde dilerseniz, aylık toplantı eşliğinde sizlere sunmaktadır. GEO dijitali rakiplerinden ayıran en önemli şartı ise firmaları seçmesi oluyor, rekabeti seven firma az ama öz müşterim olsun anlayışı ile sadece seçkin firmalara gizlilik esasında hizmet veriyor. Sektör de adlarını sık, sık ilerleyen zamanlarda duyulacağını söyleyenler hiç de az değil.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çay alım fiyatı açıklandı

HIZLI YORUM YAP