Tima terrace residence hakkında şok bilgiler! | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Tima terrace residence hakkında şok bilgiler!

Istanbul Bağcılar Mahmutbey de olan
tima terrace residence mahalleyi isyan ettirdi.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, rezidans yapıldıktan sonra mahalleye birçok farklı kişinin geldiği, mahalleye farklı kişilerin farklı niyetlerle geldiği iddia edildi.

Mahmutbey Soğuksu caddesinde olan Tima terrace adlı rezidans birçok suç teşkili olduğu iddia ediliyor.
Bir diğer iddia ise rezidans yapımı sırasında temelinden olan su patlaması iddiaya göre yapım da temelde patlayan suyu durdurmak için saatlerce çalışma olmuş ve suyun tahribatı önlenmiş, bu olayın ise sır gibi saklandığı iddia ediliyor, suyun patlaması rezidansın yapımından sonra ortaya çıkıyor.

Bir diğer iddia ise Cumhurbaşkanı İstanbul’da olan yapıları şikayet ederken yapının hızlı şekilde tamamlanması. Rezidansın olduğu alan sanayi alanı olarak geçiyor ve mahallenin ortasına izin verilmesi ise yapımda ve izinde ihlal olduğu yönünde iddiaları ortaya çıkarıyor.

Mahalle sakinleri ise konunun araştırılması ve suça teşkil eden yapının yıkılmasını istiyor, senelerdir bu mahallede oturuyoruz mahallemiz de ne huzur kaldı nede başka birşey, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğluna sesleniyoruz, bu yapıyı inceleyin.. mahalle ortasında rezidans hangi akıl ile yapıldı ve izin verildi. Mahalleye geceleri gelen bir çok kişi rezidansı soruyor burası aile mahallesi yakın zamanda Allah muhafaza kavga çıksa bu mahalle o rezidansı yerle bir eder, olayın araştırılıp yıkılmasını istiyoruz, yerine aileler için park yapılsın, mahallemiz de bir park var orasıda güvenli değil hırsızı dan, ayyaşına kadar parkda biz nefes almak istiyoruz, nefesimizi ve İstanbul’a ihanet etmeyin diyerek seslerini duyurdular.

Yapının 23 katlı olduğu ve alt üç katlı olduğu alt kısımda olan alanların dükkan ve farklı işlerde kullanıldığı inceleme kapsamında tespit edildi.

Yapıyı üç müteahhitin ortak  yaptığı iddia ediliyor.

Rezidans yapımında olan su patlaması ile ilgili zeminden beklenmeyen su çıkıyor, gece yarılarına kadar süren çalışmalar Bağcılar belediyesi de bilgi sahibi olduğu iddia edildi. Binanın incelenmesi ve depreme dayanıklı olup olmadığı merak konusu!

Binayı yapan müteahhit ve ortakların konuşmalarının duyulduğu iddia ediliyor konuşmada mahallenin komple rezidans olacağı 10 yıl içinde gerçekleşecek deniyor.

Olayla ve iddia için site yönetimi bir açıklama yapmazken Bağcılar Belediyesi’nin başkanı da Lokman Çağırıcı da olayda adı geçiyor. Lokman Çağırıcı diğer mahhale sakinleri ev yapmak istediği zaman izin vermediği iddia ediliyor ayrıca rezidans yapımında daire verildiği iddia ediliyor, Lokman Çağırıcı konuyla ilgili telefonlara cevap vermedi.

Kaynak: abc

tima terrace residence

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Albayrak’tan Giresun açıklaması

HIZLI YORUM YAP