Suriyeliler giderse ekonomi çöker mi? | EKONOMİ
DOLAR

32,4925$% -0.16

EURO

34,9560% 0.26

STERLİN

40,7980£% 0.49

GRAM ALTIN

2.431,42%0,35

ÇEYREK ALTIN

4.059,00%-0,44

a

Suriyeliler giderse ekonomi çöker mi?

Suriyeliler giderse ekonomi çöker mi? Evet şaka gibi açıklamalar görüyoruz günlerdir, Bir takım siyasi ama Türkiye’nin dünün ‘den haberi olmayan ve sadece işleri siyaset yapmak olan siyasetçilerden bahsediyorum.

Hatırlarsanız MHP ve Ak partili bazı vekiller hatta bakanlar Suriyeliler giderse ülke ekonomisi çöker dedi!

Uyduruk bir yalan ile algı yapmaya çalışmalarını anlıyorum, amaçları bir tarafa şirin görünmek ama bu karmaşık kütlelerin sonrasında hep beraber nasıl kaçacağını nasıl döndüklerini göreceğiz.

Bir öyle demek istemedik inanmayın diyecekler, hatta bu haberleri sildirmek için son anda manevra yapacaklar ama emin olun hepsini çoktan tüm yerlerde haber oldu.

Gelelim şu soruya kısa bir özeti var bu sorunun cevabının!

Suriyeliler giderse ülke ekonomisi çöker!

Bunu diyenin Türk tarihi ve Cumhuriyeti ile alakası olmadığına yemin edebilirim. Türkiye kendi, kendine yeten ülke. İş beğenmiyorlar diyenlere şunu ‘da belirtin, herhangi bir iş ilanına bakın istenilen fiyata, Aklı başında kimse çalışmaz denen mi beden işçisinden sadece sırtında taşıyarak patronu eve götür yazılmıyor ‘da ondan.

Bir takım siyasiler, Merter ve İkitelli gibi bölgeler ‘de özellikle sanayi alanlarına giderlerse Türk hukuk ve kanunlarına uyulmadığını görecekler, ucuza işçi çalıştırır vergi kaçıranların halini görmezden gelenler ne anlayacak ki bu devletin ve milletin halinden.

Unutmayın Türkiye nüfusu ve çalışma oranına bakılırsa eskiye, herkes çalışıyordu ve halinden memnundu son 10 yıla aşkın ise tam tersine döndü, yasadışı işçilerin çalıştığı alanlar özellikle tekstil ve sanayi bölgesi.

Korkmayın bu devlet asla çökmez, 5 milyondan fazla Suriyeli bu ülkenin ekonomisini belirleyemez, ha bir kısım şabalaklar ağlayacak onlar giderken, battık diyecek, batmıyor, eyvah ben şimdi nasıl ucuz işçi bulacağım en güzel sigortada vermiyordum artık mecburen vereceğim diye ağlayacaklar.

İnanan olur mu peki ağlayanlara hayır!

Korkmayın bu devlet güçlü devlet, milyonlarca iş arayan kişi var..

Kısa bir soru: Bu ülke en verimli halinde Suriyeliler mi vardı bu ülkede? 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Öğrencileri ile birlikte satışa çıkarılan okul Ak partili Ziya Selçuk ne cevap verecek buna?

HIZLI YORUM YAP