Sakarya'da olan patlamanın ardında yatan gerçek! | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Sakarya’da olan patlamanın ardında yatan gerçek!

Allah c.c ölenlere rahmet etsin kalanlara sabır versin. Birileri bir kılıf bulmuş gidiyor ama bu düzen böyle gitmez efendiler.

Geçen gün bir arkadaşla görüştüm, telefon ile sohbet ediyorduk dedim ki kardeşim bu patlama basit bir patlama değil, kulağıma bazı duyumlar geliyor bir iş var! Gülerek cevap verdi yok öyle birşey, asla buranın sahibi suçlu değil alt kadroları suçlu vs tarzında bir durum izah etti.

Arkadaşı çok severim ama beyni yıkandığı için ne desem inanmayacak olduğu için yaw he he dedim geçtim.

Bu onu rencide etmek için değil,onun yarası farklı maalesef arkadaşım hırs hastalığına gebe kalmış yıllardır doğurması için bekliyoruz ama yok çıkmıyor en son patlama yaparak çıkmasını bekliyoruz. Tabiki bu patlamada ne olur ne olmaz biz düşünüyoruz ama o kendinisini düşünmüyor.

Neyse asıl konumuza gelelim, fabrikaya bir bakalım dedim, birşeyler buldum bunu da araştırmak ve uğraşması ilk önce sanayi ve ticaret bakanına sormak lazım oda olmadı Süleyman soylu beye sormak lazım bu fabrika daha önce yandı mı? Patlama oldumu ismi değişti mi vs.. bu devletin işi ama söyleyim aynı arkadaşın durumu gibi hırsa gebe birisi varsa doğurması için dua edin..

Zira patlamada olabilir.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

77 milyar lira piyasaya verildi paraların nerede olduğu belli değil!

HIZLI YORUM YAP