Sakarya'da 7 kişinin öldüğü patlamanın ardından ihlali kim yaptı tartışması! | EKONOMİ
DOLAR

32,5593$% 0.13

EURO

34,8772% 0.6

STERLİN

40,5412£% 0.95

GRAM ALTIN

2.427,12%-0,22

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-1,26

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Sakarya’da 7 kişinin öldüğü patlamanın ardından ihlali kim yaptı tartışması!

Sakarya’da 7 kişinin öldüğü patlamanın ardından ihlali kim yaptı tartışması!

Sakarya’da meydana gelen havai fişek fabrikası patlamasının ardından MÜSİAD Sakarya Şube Başkanlığı’nca bölgede yapılan yemekli toplantı tartışmalara neden olmuştu. Fabrika sahibi ve MÜSİAD Şube Başkanı, toplantı yapılan mekanı belediyenin ayarladığını söylerken, belediyeden yalanlama geldi.

Sakarya Hendek’te 7 kişinin hayatını kaybettiği fabrika patlamasının ardından bölgede MÜSİAD başkanlığında gerçekleştirilen yemekli toplantının yankıları sürmeye devam ediyor.

Fabrika sahibi ve MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, yemek organizasyonunda kendisinin yer almadığını belirtti. Coşkun, toplantıyı ise Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın organize ettiğini belirtti.

“Hendek’te gerçekleşen olay moral yemeği değildi, herkes bunu çok yanlış anladı.” diyen Coşkun şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’ı görevlendirdi ve patlamadan bir saat sonra yanıma geldi. Patlamadan sonra destek için 30’un üzerinde MÜSİAD şube başkanımız geldi. Şube başkanlarımız içeri yanıma alınmadı.

Genel Başkanımız, gelen şube başkanlarımızla toplantı yapmak istedi. Toplantıyı MÜSİAD’ta yapacaktık, ama uzak olduğu için Hendek Bayraktepe’yi ayarladı belediye başkanımız. Bayraktepe’de toplantı yapıldı, yemek değil.”

BELEDİYE: KÜLLİYEN YALAN

Fabrika sahibi ve MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun sözlerine Hendek Belediyesi’nden sert bir yalanlama geldi. “O yemekle ilgili hiçbir alakamız ve bilgimiz yok.” başlıklı açıklamada Yaşar Coşkun’un kullandığı ifadeler ‘Külliyen yalandır’ sözlerine yer verildi.

Belediyenin açıklamasında kamuoyunda büyük tepkiye neden olan bu yemekle ilgili “Başkanımızın hiçbir alakası ve bilgisi yokken heyetin tesiste ağırlandığı ve toplantı için Bayraktepe’ye yönlendirildikleri iddiası gündem saptırmak, eleştirilere bizleri de ortak etmek amacıyla kurgulanmış oyundur.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak : Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partinin olduğu dönemde yaşanan su kesintileri sosyal medyada gündem oldu

HIZLI YORUM YAP