Raif Yavuzyılmaz ‘ın kaleminden: Türkiye'nin yeni sorunu! Avrupalı zengin mülteciler... | EKONOMİ
DOLAR

32,5742$% 0.15

EURO

34,9350% 0.72

STERLİN

40,5997£% 1.05

GRAM ALTIN

2.427,63%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-1,60

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Raif Yavuzyılmaz ‘ın kaleminden: Türkiye’nin yeni sorunu! Avrupalı zengin mülteciler…

Raif Yavuzyılmaz ‘ın kaleminden: Türkiye’nin yeni sorunu! Avrupalı zengin mülteciler…

Türkiye’nin yeni sorunu Avrupa’dan ve Rusya’dan gelen zengin mülteciler. Rusya’nın Ukrayna savaşı ve Avrupa’nın aldığı savaş pozisyonu sebebi ile Rusya enerjiyi kesti. Avrupa bu kışı çok sert geçecek ve bu oranla Avrupa’nın zenginleri Türkiye’ye gelecek. Şimdi ne var bunda dediğinizi duyar gibiyim gelin hep beraber bu yazı da bakalım ne var ? Ne yok ?

Dünya’da yaşanan global kriz ülkemizde de hissedilir şekilde hayatımızın her alanına yansıyor. Bu gerçek o kadar güçlü ki ; iktidarı sarsan ve kalenin duvarlarındaki en büyük delik olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte  Rusya’nın Avrupa’ya gazı kesmesi ile Avrupalı bir çok zengin ülkemize gelmeye başlayacak hatta başladı .

Antalya Rus kaynıyor Avrupalı kaynıyor ve artarak devam edecek. Bu süreçte EURO ve DOLAR 18 Seviyelerinde, ellerinde paraları ile bu insanlar gelecek ve burada hepsi otellerde kalmayacaklar, büyük bir bölümü büyük şehirlerde ev kiralayacak aynı zaman da bu kiraların hepsini fazla ve yıllık olarak hızlı bir şekilde tuta bilmek için olduğundan yüksek paralar verecek. Çünkü parası Türkiye’de değerli…!

İŞTE SORUN BAŞLIYOR…

Avrupa’dan ve Rusya’dan gelen zengin mülteciler piyasaları tekrar yükselticek. Asgari ücret alan bir kişi aldığı ücretin 3 te 1,75 zaten kiraya veriyor. Şimdi Avrupa’dan ve Rusya’dan gelen zengin mülteciler büyük şehirlerde kiraları yükselticek. Ben bir araştırmada bulunduğumda bu gelecek olan Avrupalı ve Rus zengin mülteciler için bir önlem alınmamış. Yarın öbür gün kiralar birden yükseldiğinde bu halkımıza Türk milletinin cebine yansayacak yani tencereye !

Tencereye yansıyan bu yükseliş Türk Milletinin kesesine yansıyacak ve aynı şekilde ‘’ ÖFKE’’ olarak geri yansıması olacak.

EEEEEE

Rüzgar eken fırtına biçer sonuçta, ne olacaktı gül bahçesi mi ?

Devletimiz bu konuda vatandaşını acil olarak koruması lazım . Sadece bu konu üzerinden bakmayın bu bir örnektir. Bu sorunlar ve fiyat yükselişi sistematik olarak domino etkisi yapacak ve bütün piyasada etkisini gösterecektir. Kimsesizlerin kimiyiz madem gariban vatandaşların haklarını korumak kimi olmak boynumuzun borcudur…!

Şimdiden önlem alınmazsa vay halimize….

Kurucu: Raif Yavuzyılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu duyurdu! İBB çalışanları 27 bin TL maaş promosyonu alacak, Ak parti zamanında yoktu!

HIZLI YORUM YAP