Categories: EKONOMİ

Özgür Demirtaş, CHP kadrosunda olan kişiler hakkında açıklama yaptı

Özgür Demirtaş, CHP kadrosunda olan kişiler hakkında açıklama yaptı, CHP’de olan değişim sürüyor, Seçime yakın önemli kişileri kadrosuna katan ve özelikle ekonomik ve yeniden kalkınmada etkili olacak kişiler ile iş birliği yaparak, Ülkenin yeniden ekonomik olarak yükselmesini sağlayacak adımlar atmaya devam ediyor!

İKTİDAR PARTİSİ AK PARTİ VE MHP İSE ŞOK OLDU!

Kadrolarda görev alacak kişiler ise iktidar kulislerini hareketlendirdi. Bir çok kişi ise CHP’nin değişimin baş mimarı ise Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu sözlerine ekledi!

Deniz Baykal’ın kızı ise Kemal Kılıçdaroğlu’n hedef alması se şaşırtmadı!

Aslı Baykal şunları dile getirdi

“Kılıçdaroğlu seçime Abd’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder.”

Özür Demirtaş ise şu şekilde açıklama yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta açıklayacağı ‘Kalkınma Planı’nı hazırlayan kadronun içinde dünyaca ünlü Türk ekonomist Daron Acemoğlu’nun yer almasına ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan övgü dolu sözler geldi. CHP’nin danıştığı kadroda, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo da yer alırken Kılıçdaroğlu’nun kurduğu ekonomi kadrosu, Demirtaş’ı oldukça memnun etti.

Daron Acemoğlu’nun CHP programına destek vermesi sonrası Özgür Demirtaş’tan peş peşe dikkat çeken açıklamalar geldi. “Daron Acemoğlu’nu kim yanına çekerse doğru yapmıştır, mükemmel yapmıştır” diyen Özgür Demirtaş, “Prof Dr. Daron Acemoğlu’na kim danışmamışsa yanlış yoldadır. Helal olsun. Türkiye için çok sevindim” dedi.

Bir paylaşım daha yapan Demirtaş, “Hepsi Mükemmel tercihler: Refet Türkiye’nin en iyi Makrocularındandır. Hakan (Kara) Türkiye’nin en iyi Merkez Bankacılarındandır. Ufuk (Akçiğit) Türkiye’nin yurtdışındaki en iyi Starlarındandır. Daron Acemoğlu’da yıllardır yazdığım gibi devdir.” ifadelerini kullandı.

baba kuş

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago