Özel şirket çalışanları promosyon alabilir mi? | EKONOMİ
DOLAR

32,5885$% 0.22

EURO

34,7946% 0.36

STERLİN

40,3359£% 0.43

GRAM ALTIN

2.412,33%-0,83

ÇEYREK ALTIN

4.091,00%-1,48

a

Özel şirket çalışanları promosyon alabilir mi?

Özel şirket çalışanları promosyon alabilir mi? Aslında uzun zamandır bu konu tartışılıyor. Yanlış bilmiyorsam Tv ekranlarında 2021 yılında dile gelmişti fakat iş verenler buna sıcak bakmadı..

Özel şirket çalışanları promosyon alabilir mi? Aslında uzun zamandır bu konu tartışılıyor. Yanlış bilmiyorsam Tv ekranlarında 2021 yılında dile gelmişti fakat iş verenler buna sıcak bakmadı..

Adımlar atılacak denildi ama bir gaz alındı sonra unutuldu gitti..

Özel şirket çalışanları promosyon alabilir mi?

Evet gelelim asıl meseleye alabilir mi? Alamaz! Neden alamaz biliyor musunuz patronlar vermezde ondan.. Her iş veren banka ile anlaşır belirli dönem içerisinde ve yüksek bir miktar para alırlar çalışan sayısına göre, Bunu da patronlar iyi bildiği için çalışana vermez!

Özel şirket çalışanları promosyon alan var mı? yada diğer adıyla evren elbette var bazı özel şirketler bunu promosyon değil de çalışanlar ikramiye vermektedir. Bu ikramiyeler bazen yardım bazen toplu paradır. Yine de bazı firmalar bunu veriyor çalışanlarına, hepsine tamamına..

Benim gariban çalışanım ‘da ne iyi patronum var biz yardım ediyor diyor ulan ne yardımı zaten senin hakkın, sen orada odluğun için o para orada var, Sen yoksa o yok zaten orada..

Kısaca buna hükumet adım atmadı yıllardır bir söylendi gitti. Unutuldu yada unutturuldu ama bunu muhalefet biraz dile getirse sorunun çözülür.. Yani Bay kemal çıkıp neden özel çalışanlara promosyon verilmedi diye bir açıklama yapılsa Ankara’da birileri efendim bay kemal özel şirket çalışanlarına promosyon verecekmiş! dediği an Erdoğan hemen yapalım diyebilir. Haa patronlar buna ne der bilmiyorum! Daha önce olduğu gibi yok diyebilir! Vermem ganimet diyende çıkar..

 

Çözerse bu sorunu muhalefet çözer ama öncü firmalar lazım buna, ilk adım atıldığı an işçinin gözü açıldığı an iş bitmiş demektir. 

Düşük miktar değil..

Bakın örnek vereceğim; Bazı şirketler bunu yıl sonu büyüme oranı adı altında personeline veriyor. Aslında personelin hak ettiği tutar bankada var, AMA DEDİĞİM GİBİ PATRON O PARAYI SANA VERMİYOR ONUN YERİNE BUDA SANA ÜÇ MAAŞ İKRAMİYE DİYOR, BÜYÜDÜ ŞİRKET DİYOR!

Kısacası sizin üzen zihniyet sevgili çalışanlar, arada bir birlik olup bunu dile getireceksiniz.. Toplu şekilde ama.. En fazla tekstilde oluyor bu durum, Hakkınızı istemekten korkmayın, siz isteyin onlar bunu verecektir. Zaman birlik vakti. 

 

Baykushaber.com / Ekonomi Haberleri / Banka

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özgür Demirtaş, CHP kadrosunda olan kişiler hakkında açıklama yaptı

HIZLI YORUM YAP