Millet ittifakı seçimi kazanırsa Türkiye ekonomisi düzelir mi? | EKONOMİ
DOLAR

32,5944$% 0.24

EURO

34,8095% 0.4

STERLİN

40,4443£% 0.7

GRAM ALTIN

2.423,26%-0,37

ÇEYREK ALTIN

4.081,00%-1,67

a

Millet ittifakı seçimi kazanırsa Türkiye ekonomisi düzelir mi?

Millet ittifakı seçimi kazanırsa Türkiye ekonomisi düzelir mi? Soru o kadar basit olduğu kadar cevabı da aslında o kadar basit bunu Avrupa’dan veya dünyadan örnekler ile vermek gerekiyor.

Bir çok Ak partili seçmen ve ehli tarikat grubu ıslarla ekonomi CHP veya İYİ PARTİ gelirse düzelmez söylemini gündeme getiriyor.

Aslında Türk milletine yapılmış en utanç verici olay bu.. Nedenine geleceğim ama bir soru daha sormam gerekiyor, dünyanın kaç ülkesinde ucuz ekmek kuyruğu var?

Mesela Suriye’de ucuz ekmek kuyruğu var mı?

Bu soruları sormak ve cevap vermek gerekiyor, bir çok kişi dünyada açlık olduğunu söylüyor bunu da genel olarak radikal grupların söyledik diklerini görmekteyiz.

Genel olarak Türkiye’de bu grupların sürekli algı çalışması yapmasının sebebi ise Çevresinde olan grupları ellerinde tutma gayreti, korku yaymak kendilerine muhtaç etmek olduğunu düşünüyorum!

Gelelim diğer meseleye gerçekten batar mı Türkiye ülke?

Batmaz, aksine ekonomisi Avrupa’nın en iyi ekonomisi dahi olabilir. mesela örnek verelim İsviçre’nin nesi meşhur peynir ve saat dışında.. Şimdi birilerin batarız bu ülke kurtulmaz, CHP batırır vb söylemleri amacının doğru olmadığını söylemek gerek, Avrupa’da köprü olan Türkiye sadece Lojistik’te inanılmaz paralar kazabilir.

Dört mevsim olan ülkede hayvancılık ve tarıma verilen destek ile sadece 2 yılda ekonomisi inanılmaz derece güçlenebilir..

Bu daha önce yapıldı mı?

Elbette yapıldı Cumhuriyet döneminde bu ülke nasıl ayağa kalktı sanıyorsunuz? Osmanlı Hanedanının batırdığı ekonomi nasıl yükselişe geçti sanıyorsunuz? Halka yatırım yapan hiç bir devlet batmaz, ekonomisi küçülmez. Türkiye kendi kendine yeten bir ekonomik modele geçebilir tekrar.

Örnek vermek gerekirse, 1990 yıllarında emekli herhangi bir işçi emekli maaşı ile ev araba alabilirken bugün emekli tazminattı ile alması imkansız.

Sonuç olarak batarız, Ülkeyi bunlar borca götürür mantığı yanlış olmakla birlikte Kendi milletine güvenmeyen vatan hainlerinin söylemidir. Vatandaşınıza ve köylülerine, devletinize güvenin, hükumetler gidici, devletimiz kalıcıdır.

Bu sebep ile radikal oluşumların söylemi olan Batarız, yönetemezler tezi yanlıştır, Türkiye her dönem doğru yönetilirse ekonomisi eskisi gibi alım gücü çoğalmış vatandaşlar ile dolup taşar.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ocak zam ‘mı Aralıkta uygulanmış! Eklektikte vatandaşa şok!

HIZLI YORUM YAP