MHP Milletvekili Baki Ersoy: Ekonomik kriz var bunu çözemeyecek miyiz? | EKONOMİ
DOLAR

32,5509$% -0.01

EURO

34,8813% -0.03

STERLİN

40,6168£% 0.15

GRAM ALTIN

2.437,24%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%-0,17

a

MHP Milletvekili Baki Ersoy: Ekonomik kriz var bunu çözemeyecek miyiz?

MHP Milletvekili Baki Ersoy: Ekonomik kriz var bunu çözemeyecek miyiz? MHP’de ekonomik durumla ilgili açıklama geldi, Uzun süredir seçmeninin ekonomik yönden dolayı açıklama yapmadığı ve partiden kopmalar konuşulurken MHP milletvekili Baki Ersoy’un açıklaması siyasi arenada MHP’de değişim mi başlıyor sorularını akla getirdi.

MHP milletvekili Baki Ersoy Dünyada ekonomik kriz var bizde de var bunu çözemeyecek miyiz yani diyerek tepki gösterdi!

PROBLEM ORTADAN KALKMIYOR”

Enflasyon rakamları ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yurttaşın enflasyondan inanılmaz derecede mustarip olduğunu belirterek “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” açıklamasında bulundu.

“BUNLARI KABUL ETMEK LAZIM”

Ersoy, şunları söyledi:

  • Dünya ekonomilerini ülke ülke değerlendirdiğimizde dünya ülkelerin bunları aşacak altyapısı bizden 30 sene önce oluşmuş maalesef. Gerçekten bunları kabul etmek lazım.
  • ‘Dünyada pandemi var. Böyle oldu, enerji krizi var böyle oldu’ demek yerine biz önümüzdeki süreçte ne yaparız? Bu bir kaçamak.
  • Tamam dünyada ekonomik kriz var,  bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum.

MHP Millet Vekilinin Açıklamasına destek verenlerin sayısı artışta olurken Devlet Bahçeli’nin konuyla ilgili nasıl adımlar atacağı ve Cumhur İttifakı içinde farklı dengelerin olması ‘da kulislerde konuşuluyor.

Özellikle Mhp seçmeninin bazı bakanlıkların kontrolünü artık MHP devralmalı ve elini taşın altına atmalı yorumunun da bulunulmuştu. Konuyla ilgili MHP’nin bu konuda yapabilecekleri ise merak ediliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022 Mart Enflasyon rakamları açıklandı TÜİK’e tepkiler artıyor!

HIZLI YORUM YAP