Kiralarda olan artış ev hanesini perişan etti! | EKONOMİ
DOLAR

32,5973$% 0.37

EURO

34,7967% 0.17

STERLİN

40,6412£% 0.1

GRAM ALTIN

2.496,90%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.259,00%-0,14

a

Kiralarda olan artış ev hanesini perişan etti!

Kiralarda olan artış ev hanesini perişan etti! Maalesef korkulan oldu, bu bağra bağra gelen kira artışına müdahale edilemediği gibi çokta geç kalındı.

YILALRDIR SESLENİYORUZ!

Aslında biz gazeteciler hem iktidarın hem de muhalefetin göremediği konuları gündeme getirerek, devletin ve meclisin çalışması ve ortak fikirler sunması için onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Maalesef ev sahiplerini düşünürsek kiralar çok fazla arttı!

MHP zaten bu konuda topu hükumete atıyor, biz iktidarın ortağı değiliz dedi. Bahçeli.. O sebep ile burada Bahçeliye sözüm yok ama sanırım MHP vekilleri bu konuda Bahçelinin sözlerini unuttu, arkadaşlar sizler Ülkücü camianın birer üyesisiniz, meclise bir önerge vererek bu kira artışını muhtarla birlikte belediyeler ile birlikte çözülmesi gerektiğini araştırma yapılmasını bilemeyecek kadar tecrübesiz değilsiniz. Bakın yarın seçim var millet sizi af etmeyecek..

Gelelim Ak Parti’ye

Arkadaşlar, kıymetli vekiller sizler hükumetin vekilisiniz, yanlışta doğruda sizin payınız. Bu yanlışı çözmek için ne yaptınız diye sorulunca biz yapacağız demek sizi kurtarmaz, Bakın ev kiraları 4500 olmuş.. 5000 BİN TL CİVARINA GİDİYOR..

Asgari ücretle bir kiracı nasıl geçinecek, çocuklarına nasıl bakacak? Gerçekten bu durum çok kötü ama bunun diğer boyutu da var, dişinden tırnağından biriktirmiş ve ev sahibi olmuş onla geçinmeye çalışan kişi elbette kirası ile geçinmesi gerek

NE EV SAHİBİ MUTLU NE KİRACI

Ev sahipleri ‘de kiracılar da mutlu değil, Bu durumu çözmek için seçimi beklemek büyük hata. Asgari ücretle çalışanları ev sahibi yapmak gibi bir projeniz yok mu? Belirli alanlarda çalışılacak yerlerde tabii gidin de lüks rezidans yapın demiyoruz şehir yapmak marifet ister.. bu şuan Ak partide bana göre yok 20 yıla aşkındır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği gibi ihanet boyutunda çalışmalar yapıldığı için kimse bu konuda Ak partiye güvenmez kolay, kolay..

Allah Aşkına şu kiracılara ve Ev sahiplerine çözüm bulundu.. Yada Asgari ücretli her çalışana devlet Kira yardımı yapsın 3000 TL aşası kurtarmaz.

Sizce üzerine evi olmayan ve kirada oturan vatandaşlara 3 bin lira kira yardımı yapılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazın.

BU DAHA ÖNCE MECLİSE GELDİ AMA KABUL EDİLMEDİ..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fındık Fiyatları ne olacak? En az 70 TL olması bekleniyor!

HIZLI YORUM YAP