İsrail ve Arap Ülkeleri Türkiye'ye ambargo uyguladı! Dışişleri neden tepki vermedi! | EKONOMİ
DOLAR

32,5736$% 0.09

EURO

34,9441% 0.19

STERLİN

40,6682£% 0.15

GRAM ALTIN

2.424,78%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • İsrail ve Arap Ülkeleri Türkiye’ye ambargo uyguladı! Dışişleri neden tepki vermedi!

İsrail ve Arap Ülkeleri Türkiye’ye ambargo uyguladı! Dışişleri neden tepki vermedi!

Türkiye’de gündem sürekli değişiyor asıl gündemi sürekli kaçırıyoruz bu Aktroller yüzünden!

Kaçırdığımız en önemli olay ise şu tekstil firmalarına ambargo uygulanıyor Arap ülkelerin ‘de bu ne demek biliyor musunuz? Bilmiyorsanız ben size ileteyim, Ekonominin başına kimi getirirseniz getirin Dolar’da olan artış devam edecek.

Dış işleri Mevlut Çavuşoğlu bakanımız ‘da ekranlarda kavga ediyor, arkadaşım kavgayı artık füzeyle değil ekonomi ile vurmak gerekiyor, geçti o füzeli devirler, ekonomi olarak neredeyiz, bize ambargo uygulayan devletler bir kanunu da hiçe sayıyor ne o kanun uluslararası ticaret anlaşması çık ekrana bağır! yok bir kadın bakan bizi uyarmış dersin uyarınız bizim için önemli değil bir davamıza ve topraklarımıza hakkımıza sahip çıkarız, Suriye’den çekilmemizi istiyorsanız Türkiye’de olan Suriyelileri ve mültecileri alın dersin oturur aşağı! bu en basit tabir.

Ama ekonomik olarak Arap ülkelerinin yapmış olduğu bu ambargo tekstil firmalarını vuracak ne demek bu made in turkey yazanları almayacaklar.

Dış işleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bunlara dikkate almalı, bu konudan kaç kişi ekmek yiyor. Bunları bilmeniz gerekiyor. Aksiyon almak gerekiyor.

Ersoy.K

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Albayrak: OECD’de 1’inci, dünyada 2’nciyiz

HIZLI YORUM YAP