İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bozkurt başta olmak üzere Yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldı | EKONOMİ
DOLAR

32,3699$% 0.15

EURO

34,9662% -0.31

STERLİN

40,9793£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,51%0,19

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bozkurt başta olmak üzere Yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldı

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bozkurt başta olmak üzere Yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldı

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bozkurt başta olmak üzere Yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldı. Konuyla alakalı olarak ise bir kişinin göz altına alındığı belirtilirken, dere yataklarına ev izni veren kişiler ile ilgili olarak ceza verilip verilmeyeceği, sorumluların tamamının ceza alıp almayacağı ise merak ediliyor, edinilen bilgiye göre müteahhitlerin ceza alması gündemde sıcaklığını korurken, dere yataklarına ev yapılmasının onayı veren kurum e şahısların ceza almasını isteyen halk ise durumu yakından takip ediyor!

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bozkurt başta olmak üzere ilimizde etkili olan sel felaketi nedeniyle 1 kişinin gözaltına alındığını, hayatını kaybeden vatandaşların kimlik tespit ve otopsi işlemlerinin devam ettiğini açıkladı.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnebolu Başsavcılığımızca İnebolu, Bozkurt, Abana ve Küre ilçelerinde 11.08.2021 tarihinde yaşanan sel felaketinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Yapılacak teknik inceleme ve bilirkişi raporları doğrultusunda gereğine tevessül edilecek olup yıkılan bir binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Ayrıca ölen vatandaşlarımızın kimlik tespit çalışmaları ile ölü muayene ve otopsi işlemleri de devam etmektedir.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trendyol’un yeni ortağı Katar oldu! Alışveriş yapanlar ise tepki gösterdi!

HIZLI YORUM YAP