Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu fındık üreticilerine ikramlarda bulunuyor... | EKONOMİ, Giresun Haberleri
DOLAR

32,5575$% 0.02

EURO

34,9286% 0.07

STERLİN

40,6405£% 0.17

GRAM ALTIN

2.427,59%-0,09

ÇEYREK ALTIN

4.079,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu fındık üreticilerine ikramlarda bulunuyor…

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu fındık üreticilerine ikramlarda bulunuyor…

Dünyanın en kaliteli yağlı fındığının üretildiği Giresun’da, fındık hasatı bütün heyecanı ve hızıyla devam ediyor. Bu duruma kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu talimatıyla sahilde fındık kurutan üreticilere, yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuluyor.

Dünyanın en kaliteli fındığının üretildiği Giresun’da, fındık hasadı tüm hızıyla devam ederken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla sahilde fındık kurutan üreticilere, yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuluyor.

Üreticiler bir yandan bahçelerde fındıklarını toplarken diğer taraftan da hasadı bitirip fındığını patoza veren üreticiler ise, sahil kenarlarında fındıklarını kurutmaya çalışıyor. Giresun Belediyesi de, şehrin ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sağlayan bu zorlu süreçte fındık üreticilerini yalnız bırakmıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla belediye ekipleri, sahilde fındık kurutan ve ürünlerini bekleyen vatandaşlara, yiyecek ve içecek ikramında bulunuyor. Yapılan ikramlardan hayli memnun olan üreticiler, belediye görevlileri aracılığıyla Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkürlerini iletiyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Üreticilerimize sahil şeridimizde vatandaşlarımızın geçiş alanlarına engel olmamak kaydıyla fındıklarını kurutma imkanı veriyoruz. Bu süreçte bizler de vatandaşlarımızın yanında bulunmak istedik ve onlara simit ve meyve suyu ikramında bulunduk. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir mahsul yılı dilerim. Her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İş Bankası Genel Müdürü’nden faiz açıklaması geldi…

HIZLI YORUM YAP