Erdoğan müjdeyi vermeden borsa uçuşa geçti! Hileli kazanç arttı | EKONOMİ
DOLAR

32,4963$% 0.25

EURO

34,5908% 0.24

STERLİN

40,5117£% 0.33

GRAM ALTIN

2.482,49%-0,01

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,23

a

Erdoğan müjdeyi vermeden borsa uçuşa geçti! Hileli kazanç arttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjde dediği konuyla ilgili olarak borsayı inceleyen ekipler olan dışı artışlar izledi, bir çok enerji hisseleri artışa geçti.

Duyumlarla ucuz hisseler alanların zengin olacağı bir an borsanın ve hisselerin bazılarının haksız kazanç ile olmaması için durması gerekiyordu.

Bunu söyleyen Aytun çınar

BORSA İŞLEMLERİ DURDURULMALI! Sn Danışman sanki paparazzi programı sunuyor gibi “Yakında” diye mesaj atıyor. Her türlü spekülasyon ortalıkta uçuşuyor. Piyasalar allak bullak. SPK kanununa göre resmen suç!!!

SPK İŞLEMLERİNİ DURDURUN!Asimetrik ve gizli bilginin piyasa oyuncuları tarafından önceden bilinerek hileli ve haksız kazanç elde edilmiş olabilir. Sn Erdoğan daha “müjde” demeden enerji şirketlerinin hisselerinin ortalamalarının çok üstünde ve sebepsiz yükselmesi soruşturulmalı.

SPK’nın derhal işlemleri durdurup, son 48 saattir kim ne aldıysa soruşturması gerekiyor. Başta bu bilgiye kamuda erişebilenlerin soruşturulması kanun icabı. Şu anda görev ihmali suçu işleyen kamu kurumları: -Devlet denetleme -Hazine ve Maliye Bakanlığı -SPK -Borsa İstanbul Organize ve mali suçlar -Adalet Bakanlığı

Ne olmuştu

Erdoğan’ın açıklamasının ardından borsada bazı kaynaklardan anında artışlar meydana gelmişti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye Karadeniz’de enerji kaynağı keşfetti

HIZLI YORUM YAP