Elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat giderleri vatandaşın faturasına yansıtılacak! İYİ Parti'den ilk tepki! | EKONOMİ
DOLAR

32,5270$% 0.08

EURO

34,9650% -0.22

STERLİN

40,8656£% -0.11

GRAM ALTIN

2.435,49%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat giderleri vatandaşın faturasına yansıtılacak! İYİ Parti’den ilk tepki!

Elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat giderleri vatandaşın faturasına yansıtılacak! İYİ Parti’den ilk tepki!

Elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat giderleri vatandaşın faturasına yansıtılacak! İYİ Parti’den ilk tepki! Esnafın ve halkın yoğun şekilde vergiye mazur kaldığı günlerde şok bir karar ile elektrik şirketlerinin ağırlama bedelleri ve temsil bedellerinde halk ödeyecek olması sosyal Medya’da tepkilere sebep oldu, Ak parti ve MHP ise bu verdilerin arkasında durmaya devam ediyor.

İYİ Parti’den tepki gecikmedi! BU HALK SİZİN İÇİN BEDEL ÖDEDİ HER SIKIŞTIĞINIZ’DA HALKIN BOYNUNA ASAMAZSINIZ! Tepkileri yükselmeye başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konuyla ilgili açıklama yapmadı! ak partinin küçük ortağı MHP ise sessiz kaldı.

Elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi giderlerinin vatandaşın faturasına eklenmesi yönünde karar alındı. Karara göre, elektrik dağıtım şirketlerinin yıl içinde yaptıkları temsil ve ağırlama giderleri, üye oldukları derneklere ödedikleri aidatlar, verdikleri ilanların giderleri gibi tüketiciyi ilgilendirmeyen birçok harcama vatandaşın ödediği elektrik faturalarına yansıtılacak. Bu giderler arttıkça vatandaşın ödeyeceği fatura da kabaracak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Asgari ücret 2 bin 800 TL olacağı iddia edildi! Vatandaş bu parayla nasıl geçinecek?

HIZLI YORUM YAP