Dolar yükselişe geçmeye başladı! Sebebi Adalet olabilir mi? | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Dolar yükselişe geçmeye başladı! Sebebi Adalet olabilir mi?

Dolarda olan düşüş yerini tekrar yükselişe bıraktı, daha önceki yazılarımızda değindiğimiz nokta var Adalet, güne bazı yapıların konuşma yasağı getirmesi ile başladık bir hata var.

  • Depremle ilgili konuşma yasak
  • Kanal İstanbul ile ilgili konuşmak yasak

Allah aşkına İmamoğlu veya Tunç Soyer konuşmayacakta kim konuşacak bunlar belediye başkanı değil mi? Geçen hafta hukuk ve adalette yeni reform açıklanmış ve piyasa olumlu etkilenmişti, bu gün ise bambaşka bir yapıyla konuşulmaya başlandı ve yine birileri düğmeye bastı.

Böyle büyük projeleri halka sormak gerekiyor, örneğin SURİYELİ MESELESİNİ TÜM TÜRK MİLLETİNE SORMAK GEREKİYOR, kanal İstanbul’da İstanbulluya sormak gerekiyor, herkes açıklamasını yapar iyi yönleri kötü yönleri konuşulur tartışılır halk ikna olur ya olmaz. Ben bu konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkta sorması gerektiğini düşünüyorum.

Aynı şekilde Suriyelilerin ‘de sorulması gerekiyor, olumsuz haber yapmayın Suriyelilerle ilgili demek kolay ama vatandaş bunu görüyor.

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunlar dikkat etmesi gerekiyor, yoksa seçimde ağır bir bedel ödeyecektir. Daha kötüsü bir karışıklık çıkar sonrasında ve emin olun bu Avrupa’nın ve dünyanın bakışını bize çeker ve altından kalkamayız bu meselelerin.

Konuşmak ve anlatmak gerekiyor, insanları yasal olarak susturmaya kalkarsanız yine yasal yollar ile konuşmaya başlarlar.

Nu yeni reform paketi ve açıklaması ne yazık ki sadece söylenti kalır ve bu şekilde devam ederse dolar eski seviyesine ulaşır geçerde..

Ayrıca dolar düşüyor diye sevinmeye gerek yok, dolar düşüyor ama markette olan ürünler düşmüyor, zam geliyor. şunu unutmamak gerek dolar 1,25 seviyesine düşmeden kimse harikayız dememesi gerek.

Ersoy. k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’den devrim niteliğimde adımlar! Birçok ilke imza atılacak

HIZLI YORUM YAP