Deva Partisi Lideri Ali Babacan'ın '6 sıfır' iddiasına Bakan Varank'tan çok net cevap! Gerçek ortaya döküldü... | EKONOMİ
DOLAR

32,3328$% 0.24

EURO

35,0685% -0.2

STERLİN

40,9533£% -0.19

GRAM ALTIN

2.281,73%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,65

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Deva Partisi Lideri Ali Babacan’ın ‘6 sıfır’ iddiasına Bakan Varank’tan çok net cevap! Gerçek ortaya döküldü…

Deva Partisi Lideri Ali Babacan’ın ‘6 sıfır’ iddiasına Bakan Varank’tan çok net cevap! Gerçek ortaya döküldü…

Deva partisi lideri Ali Babacan’ın Fox Tv’de çıktığı sabah programın da “Paradan 6 sıfır atıldığını Erdoğan benden duydu” diyerek açıklama yapması ile ilgili gerçeği Bakan Varank ortaya döktü.

FOX TV’de sabah programına misafir olarak çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paradan 6 sıfır atılacağını bizzat benden öğrendi diyerek konuyu kendisinden öğrendiğini iddia etti.

BAKAN VARANK GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Babacan’ın “Paradan 6 sıfırı biz attık diyor. Paradan 6 sıfır atılacağını gazetelerden öğrendi. Bana sordu ertesi gün, ‘Ya bu ne’ dedi, ‘Paradan 6 sıfır mı atıyorsunuz?’ ifadelerine yer verdi. Ben de ‘evet’ dedim. ‘Keşke söyleseydin de ben açıklasaydım niye sen açıkladın’ dedi.” sözlerini eleştiren Mustafa Varank gerçeği ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz o yıllar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel kalemi olarak görev yapan ve bunun yanı sıra yanındaki en yakın isim olduğunun da unuturmadan sayın Varank, sosyal medya sitesi Twitter üzeirnden fotoğraf paylaşarak iddiaların yalan ortaya çıkardı.

“6 SIFIR ATILMASININ TÜM SİYASİ MÜCADELESİNİ ERDOĞAN VERDİ”

“Paradan 6 sıfır atılmasının tüm siyasi mücadelesini Recep Tayyip Erdoğan verdi.” diyen Bakan Varank, “Başbakan, Babacan’ı arayıp ‘yılbaşı gecesi ATM’den YTL çekeceğim’ dediğinde, sadece şaşırıp, tıpış tıpış gelip fotoğraf karesine girebilmişti.”  diyerek paylaşımda bulundu.

CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN BABACAN’IN BU SÖZLERİ CEVAP VERDİ “İNSAN UTANIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fakat bu CHP yanına taktığı o bazı tiplerle.. Adeta arkasında boş teneke… Ne diyorlar? ‘İşte biz şuraya çıkarmıştık.’ Şunu bir defa bilmeniz lazım. Benim başbakan olduğum yerde senin sesin çıkabilir mi? ‘Utanmadan sıkılmadan ben bunu yaptım ben şunu yaptım… Yahu sen ne yaptın? Başbakan benim imzayı ben atıyorum… ‘Ben bunu yaptım şunu yaptım.’ İnsan utanır utanır. Ama bunlarda ne ar-ı namus ne ırz-u haya, gelen geçti, gelen geçti, gelen geçti.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türk bankalarının Rus ödeme sistemi Mir’den çıkması, Putin’i kızdırdı:

HIZLI YORUM YAP