Denizbank şube müdürün 'den vurgun! Fatih Terim, Arda Turan ve Muslera'nın milyonları böyle uçmuş | EKONOMİ
DOLAR

32,5491$% 0.01

EURO

34,9493% 0.26

STERLİN

40,7211£% 0.31

GRAM ALTIN

2.429,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,27

a

Denizbank şube müdürün ‘den vurgun! Fatih Terim, Arda Turan ve Muslera’nın milyonları böyle uçmuş, skandal olay sonrası tutuklamalar geldi. Tutuklama sonrasında gözler Denizbank’a çevrildi..

GALATASARAY’LI FUTBOLCU VE YÖNETCİLERİN PARASI İLE FON KURMUŞLAR!

İddialar sonrası Emniyet ekipleri incelemelerini sürdürüyor! Özel bir bankanın İstanbul Büyükdere şube müdürü Seçil Erzan hakkında “özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da mağdurlar arasında olduğu iddia ediliyor.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün geçen hafta İstanbul Göktürk’te bir eve baskın düzenlediği, baskında özel bir bankanın Büyükdere şube müdürü Seçil Erzan’ın gözaltına alındığı bildirildi. Oksijenin haberine göre, evinde arama yapılan şüpheli hakkında ertesi gün nöbetçi mahkeme tarafından tutuklama kararı çıktı.

Adli sürecin çok hızlı ilerlediği bu dosyanın kapağı aralandığında ise ortaya aralarında çok ünlü isimlerin olduğu ve yaklaşık 80 milyon doları bulduğu ifade edilen bir dolandırıcılık soruşturması çıktı.

Seçil Erzan.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Yılmaz tarafından yürütülen soruşturmada dosyaya onlarca şikayet dilekçesi girdi. ‘Mağdur’ sıfatıyla şikayet edenler arasında Galatasaray camiasının tanınmış isimleri Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya’nın yanı sıra kulüp yöneticilerinin olduğu iddia ediliyor.

Bazı kaynaklar, Fatih Terim’in yaklaşık 10 milyon dolar kaybettiğini ifade ederken bazıları ise daha yüksek bir rakam veriyor: 12.5 milyon dolar. Bir diğer mağdur Arda Turan için ifade edilen tutar ise 6-8 milyon euro. Toplam rakam ise yaklaşık 80 milyon dolar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Amerika’da imalat endeksi 3 yılın dibini gördü

HIZLI YORUM YAP