Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe sıraladı! Milyonlarca kişiyi etkileyecek... | EKONOMİ
DOLAR

32,4935$% -0.17

EURO

34,9622% 0.33

STERLİN

40,6599£% 0.19

GRAM ALTIN

2.435,04%0,51

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,05

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün gerçekleştirdiği kabine toplantısının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek önemli müjdeler verdi. Bu müjdeler milyonlarca kişiyi etkileyecek şekilde kapsamlı müjdeler oldu.

Başkan Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirmiş olduğu kabine toplantısının ardından kamuoyuna seslendi. Toplantıda verilen kararları paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli müjdeleri peş peşe verdi.

ÇİFTÇİLERE ELEKTİRİK MÜJDESİNİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşma da, “Bundan sonra elektrik faturaları aylık ödenmek yerine hasat sonunda yani ürünler satılıp gelir elde edildiğinde ödenebilecek. Ziraat Bankamız bu imkandan yararlanmak isteyen çiftçilerimizin elektrik borçları için açacağı faizsiz kredinin tahsilini hasat dönemi sonunda yapacak, maliyetinin bedelini de Hazineden alacak.” dedi.

Bu açıklamalarla birlilte Ziraat bankası ile kolaylar yapılacağının özellikle altını çizerek , “Çiftçilerimiz geçmiş dönem elektrik borçlarını 5 yıla varan vadeyle ve faizsiz geri ödeme imkanıyla kapatabilecek. Elektrik dağıtım şirketleriyle önceki dönem borçlarının gecikme cezası uygulanmadan ve hatta anaparanın da bir kısmından feragatle tahsili hususunda mutabakata varıldı. Amacımız çiftçilerimizin üretim şevkini artırarak gıda fiyatlarındaki dengesiz yükselişlerin önüne geçmektir. Enerji maliyetleriyle ilgili bu kolaylıkların çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”  ifadelerine yer verdi.



Kaynak : Baykushaber.com


YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Araç sahipleri dikkat, Yargıtay’dan kazaya karışan araçlarla alakalı emsal karar: Kazadan önceki ve sonraki değerine bakılacak

HIZLI YORUM YAP