Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde vereceğim dedi dezenformasyon başladı ! | EKONOMİ
DOLAR

32,6607$% 0.43

EURO

34,7793% 0

STERLİN

40,9315£% 0.12

GRAM ALTIN

2.507,51%0,95

ÇEYREK ALTIN

4.289,00%0,97

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde vereceğim dedi dezenformasyon başladı !

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde vereceğim dedi dezenformasyon başladı !

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde müjde vereceğim Türkiye yeni bir döneme girecek bu ülkemizi ileri taşıyacak, bizim hayallerimiz var bunlar inşaAllah (C.c) gerçek olacak dedi ve senaryolar başladı.

 

Ülkemizin enerji açıcığı yılda 50- 60  milyar dolar gideri var her sene bu da dolar bazında olduğundan dolayı her geçen gün tl cinsenden artış demek. Türkiye Karadenizde doğalgaz bulduğu iddiaları ülkesini seve bütün herkesi sevindirmesi gerekirken başında Prof olanlar bizleri Venezuela ile karşılaştırarak sevincin düşmesini sağlıyor. Sosyal Mühendislik yönetemi ile  insanları dezenformasyon’a uğratıyor.

Allah (c.c)’tan aklı başında Bakanlarımız var da bu felaket telallarına cevap veriyor.

50-60 milyar dolar devletin kasasına girdiğinde bu para ile çifçisinden emekçisine bu para herkesin cebine girecek. Doğal gaz bugün 350 – 400 tl fatura geliyor bu gaz çıktığında 50 -60 tl alındığında bu Türkiye vatandaşlarının direkt olarak mütfagına cebine gelecek demektir. Bugün Türkiye’nın en önemli dış bağımlılığı enerji bağımlılığıdır. Bugün birileri bizlere kızsa ki suriye de savaş halindeyiz Türkiye bir kışı donarak geçirse bu hiç bir Türkiye vatandaşının hoşuna gitmez. Bu mesele sadece ekonomik değil stratejik olarakta önemli bir mesele olarak karşımıza çıkıyor.

Burada en önemli konu insanları kötürüm yapıp sosyal mühendislik yöntemi ile toplumun sevinçini minimize etmeye gitmek küçük ayak oyunlarından öteye gitmeyecektir. İnsanları aptal yerine koyanları tarih affetmez.

 

Kurucu: Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan müjdeyi vermeden borsa uçuşa geçti! Hileli kazanç arttı

HIZLI YORUM YAP